Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

10 Υποτροφίες σε πτυχιούχους φοιτητές Ιατρικής στον τομέα της Παθολογίας...


Δέκα υποτροφίες σε πτυχιούχους της Ιατρικής που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα μεταπτυχιακής εκπαίδευσης του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ στις παθολογικές ειδικότητες προκήρυξε για το 2010 το Διαγνωστικό & Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών ΥΓΕΙΑ, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων και σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση των Ιατρών του.



Το πρόγραμμα είναι διάρκειας τριών μηνών για την περίοδο 01/03/2010 – 31/05/2010 και απευθύνεται σε νέους γιατρούς που πρόκειται να ειδικευτούν στον τομέα της Παθολογίας και σκοπεύουν να εργασθούν ως νοσοκομειακοί ιατροί.

Στο τέλος του τριμήνου σε ειδική τελετή θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης καθώς και οικονομικό επίδομα 1.500 ευρώ από το πρόγραμμα ιατρικών υποτροφιών του ΥΓΕΙΑ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρακολούθηση των εργασιών των Παθολογικών και Ογκολογικών κλινικών καθώς και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. Επίσης, περιλαμβάνει φροντιστηριακά μαθήματα παθολογίας και ογκολογίας από γιατρούς του ΥΓΕΙΑ και ειδική εκπαίδευση στις απεικονιστικές μεθόδους.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να αποστείλουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα, με φωτοτυπία του πτυχίου της Ιατρικής Σχολής και του δελτίου αστυνομικής τους ταυτότητας στο Γραφείο Εκπαίδευσης στη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού του Δ.Θ.Κ.Α. ΥΓΕΙΑ. Η επιλογή των σπουδαστών θα γίνει βάσει κριτηρίων από ειδική επιτροπή μετά από συνέντευξη.

Οι αιτήσεις -στις οποίες θα αναγράφεται Δ.Ο.Υ & Α.Φ.Μ- θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2010.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες