Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕ ΣΤΟΚΟΙ!!!ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!!!!

ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ!!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ;ΤΟ ΕΙΔΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ;;ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΑΦΑ;;;
Δεν υπάρχει πουθενά αυτό που έγινε στην Θεσσαλονίκη, αλλά μάλλον με Θεία Δίκη μοιάζει. Οι φίλαθλοι του Άρη πήγαν να κάνουν μαγκιές, αλλά αυτές τους γύρισαν "μπούμερανγκ", καθώς την θέση του θύματος είχαν οι παίκτες της δικής τους ομάδας.

Οι χούλιγκαν των κίτρινων επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους, νομίζοντας πως είναι του Ολυμπιακού, πετώντας κροτίδες και πέτρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η αποστολή να σταματήσει και μόνο με την παρέμβαση των ΜΑΤ να συνεχίσει την πορεία της προς το γήπεδο.

Βέβαια στην συνέχεια και προς απογοήτευση των οπαδών διαπίστωσαν πως το πούλμαν που επιτέθηκαν δεν ήταν του Ολυμπιακού, αλλά της ομάδας τους. Όσο για το πούλμαν του Ολυμπιακού, αυτό έφτασε χαΛαρά στο γήπεδο και οι παίκτες δεν έπαθαν το παραμικρό.




3 σχόλια:

xaxanoulhs 7 είπε...

ΠΟΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ!!!ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΓΚΕΣ,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΠΟΛΥ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ!!!

johan0497 είπε...

www.ltvsports.blogspot.com live Sky Sports HD

doremi είπε...

Νικολάκη??? Στο τσιμπούκι σου σήμερα εσύ... Ησυχία... Παμπορίδης και σια...

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες