Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Αν νικησει αυριο τον αρη...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΡΥΦΗ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ!!!!!


Το επίτευγμα του Ολυμπιακού είναι απίστευτο. Σε μπάσκετ, βόλεϊ ανδρών και γυναικων, πόλο ανδρών και γυναικών οι Πειραιώτες είναι πρώτοι και το ίδιο θα συμβεί και στο ποδόσφαιρο με διπλό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Αν και μια στροφή του πράσινου ύμνου αναφέρει ότι "πρωταθλητής σε όλα τα σπορ παντοτινέ", υπάρχει μια δυσκολία στο κομμάτι της εφαρμογής του. Όσο και αν τα λόγια του παλαιού αοιδού και ηθοποιού, Γιάννη Βογιατζή βρίσκουν θετική ανταπόκριση από τους φίλους του Παναθηναϊκού, έρχονται τα ομαδικά τμήματα του Ολυμπιακού να αποδείξουν ότι η μουσική πολλές φορές αναφέρεται και σε πράγματα που ανήκουν στην σφαίρα του φανταστικού.

Το 2009 φτάνει στο τέλος του, ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός έχει μια πολύ δύσκολη μάχη την Κυριακή με αντίπαλο τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (19:00, Novasports 1) και σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει τη νίκη, θα στρογγυλοκαθίσει εκ νέου στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή την στιγμή, ο Παναθηναϊκός έχει 38 βαθμούς σε 15 αγώνες, ο Ολυμπιακός έπεται με 36 σε 14 ματς, επομένως με διπλό στην Θεσσαλονίκη αναδεικνύεται πρωταθλητής χειμώνα.

Τι γίνεται όμως και στα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα σε άνδρες και γυναίκες; Έ, όπου υπάρχει Ολυμπιακός, η κορυφή είναι κόκκινη, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν και αποδεικνύει ότι αυτός ο σύλλογος είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί παντού και πάντα, φέρνοντας πρωτιές μέσα στα γήπεδα και όχι στους... στίχους.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Πρώτος στο μπάσκετ

Εξηγούμαστε λοιπόν... Στο μπάσκετ, ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, ακόμα και αν χάσει την Κυριακή από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Οι ερυθρόλευκοι έχουν μέχρι στιγμής επτά νίκες σε ισάριθμα ματς, έχοντας περιποιηθεί και τον αιώνιο στο μεταξύ τους ντέρμπι στις 29 Νοεμβρίου με 87-76. Το χειρότερο σενάριο, περιλαμβάνει ήττα από τους κυανέρυθρους, άρα ισοβαθμία με την ομάδα του Ομπράντοβιτς, όμως είναι από πάνω λόγω του θριάμβου στο ντέρμπι. Η λογική λέει όμως ότι οι Πειραιώτες θα πάρουν ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα και θα είναι μόνοι πρώτοι στην κορυφή.

Πρώτος σε βόλεϊ ανδρών και γυναικών

Στην πετοσφαίριση, όπου τα... καρφώματα δίνουν και παίρνουν, ο Ολυμπιακός έχει την πρωτοκαθεδρία. Στους άνδρες, η ομάδα του Άντερς Κρίστιανσον, νίκησε τον Σάββατο τον Φοίνικα στη Σύρο με 3-0 σετ και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟ από την ΕΑΠ με 3-2 στο Μετς, πέρασε μόνος του στην κορυφή με 27 βαθμούς, έναν περισσότερο από τους πράσινους και τον Ηρακλή.

Στις γυναίκες, ο Ολυμπιακός έχει 11 νίκες σε ισάριθμα ματς και σύνολο 32 βαθμών, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει πέντε λιγότερους. Μάλιστα, οι δυο ομάδες αναμετρώνται την Δευτέρα στην Γλυφάδα και ακόμα και να νικήσουν οι παίκτριες του Τάκη Φλώρου, πάλι θα είναι από κάτω. Επομένως, η κορυφή είναι μια και ερυθρόλευκη. Μάλιστα, το έργο του ΠΑΟ είναι δύσκολο από την άποψη ότι και με κάποια πιθανή ισοβαθμία στο μέλλον, πιθανότατα να υπολείπεται, μιας και είχε χάσει με 3-0 σετ στου Ρέντη.

Κόκκινη κορυφή στο πόλο

Ομάδα του μεγάλου λιμανιού της χώρας ο Ολυμπιακός, δεν θα μπορούσε να μην είχε ιδιαίτερη σχέση με το υγρό στοιχείο και τα αθλήματά του. Στην Α1 πόλο των ανδρών, οι παίκτες του Βαγγέλη Πάτερου δεν έχουν αντίπαλο, βλέπουν τα περισσότερα παιχνίδια ως προπόνηση για τα ευρωπαϊκά και πηγαίνουν αισίως για δεύτερο στη σειρά αήττητο πρωτάθλημα. Φέτος, έχουν μόνο νίκες στην Ελλάδα και βρίσκονται στην κορυφή με 16 βαθμούς.

Το πρώτο του πρωτάθλημα στην Α1 γυναικών κατέκτησε πέρσι ο Ολυμπιακός και φαίνεται πως... γλυκάθηκε για τα καλά. Στην φετινή του περιπλάνηση, έχει κάνει το 3 στα 3 και μάλιστα με εντυπωσιακά σκορ. Στην πρεμιέρα, οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη νίκησαν με 21-5 τον Πανιώνιο, εν συνεχεία 15-3 τη ΝΕΠ στην Πάτρα και μετά 22-6 την Γλυφάδα. Με έξι βαθμούς είναι στην πρώτη θέση μαζί με την Βουλιαγμένη, όμως έχει σαφώς μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων.

Στόχος το... 6 στα 6

Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, κανείς ότι ο Ολυμπιακός είναι μέχρι στιγμής ο απόλυτος κυρίαρχος του ελληνικού αθλητισμού, έχοντας τα ομαδικά του τμήματα σε εξαιρετική κατάσταση. Υπάρχει ταύτιση στόχων και επιτυχιών στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις όλων των ομάδων σε άνδρες και γυναίκες, κάτι που σίγουρα προκαλεί χαρά και περηφάνεια στον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου. Αν έρθει και το διπλό στο Βικελίδης με τον Άρη, τότε θα μιλάμε για μια κυριαρχία χωρίς προηγούμενο. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι φέτος το σκορ με τον αιώνιο αντίπαλο είναι ήδη στο 9-0...

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες