Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Βροχερός θα είναι ο καιρός το Σάββατο (5/12) με καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.



Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα είναι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στέρεα και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρξουν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους να είναι έντονα κυρίως στο βόρειο Ιόνιο. λίγα χιονιά στα ορεινά της ηπείρου. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα και βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα νότια δυτικοί με την ίδια ένταση. Από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες κυρίως στα νότια. Τα φαινόμενα πιθανώς το απόγευμα στην ανατολική Πελοπόννησο να είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Το απόγευμα τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα είναι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στα νότια πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα είναι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν βαθμιαία σε ανατολικούς βορειοανατολικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα εμφανιστούν νεφώσεις με παροδικές βροχές και πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα είναι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα ανατολικοί βορειοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 12 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες