Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Υψηλά νούμερα με το Europa League έπιασε ο ΑΝΤ1, την στιγμή η NOVA έχει ντέρμπι στο πόλο και το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση για την πολυθεσία στα ΜΜΕ.



Καθήλωσε τους τηλεθεατές η μπάλα

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Γαλατά στη Πόλη κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Στο τελευταίο τέταρτο και ενώ οι «πράσινοι» προσπαθούσαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, η τηλεθέαση έφτασε στην μέγιστη τιμή της, που ήταν το 37,4%, ενώ η εκπομπή «Europa League Live» που ακολούθησε έκανε μέχρι 13,9%.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο ΑΝΤ1 να έχει ανεβασμένο ποσοστό στο σύνολο και με 17,2% να είναι δεύτερο κανάλι πίσω από το MEGA που έκανε 21,8%.

Περιμένουν στον ΑΝΤ1 τις ομάδες για τους «32»

Ούτε για. αστείο δεν σκέφτονται στον ΑΝΤ1 ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκλειστεί από την φάση των «32» του Europa League. Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για το κανάλι του Αμαρουσίου, από την στιγμή που και η ΑΕΚ έχει ήδη κουνήσει μαντίλι.

Από κει και πέρα περιμένουν να δουν τις ομάδες που θα έρθουν από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ήδη στο Europa League θα μετακομίσει η Λίβερπουλ, κάτι που το διαφημίζουν ήδη στον ΑΝΤ1, ενώ αναμένουν να δουν ποια από τις Γιουβέντους ή Μπάγερν, Μίλαν ή Μαρσέιγ, Στουτγάρδη ή Ουνιρέα, Βόλφσμπουργκ ή ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ατλέτικο ή ΑΠΟΕΛ, Ίντερ ή Ρούμπιν θα έρθει στο Μαρούσι.

Ντέρμπι πόλο Α1 στην NOVA

Το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών, ανάμεσα στην Βουλιαγμένη και στον Πανιώνιο θα μεταδώσει απευθείας την Παρασκευή 4/12 στις 19.00 το NovaSports 4. Στην περιγραφή θα είναι ο Κώστας Τατάκης.

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στις 20.30 το NovaSports 3 θα δείξει το μεγάλο παιχνίδι Πανιώνιος - Ολυμπιακός.
Ο Βασιλακόπουλος στο «Τάδε έφη»

Ο Πρόεδρος της FIBA EUROPE Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι φιλοξενούμενος του Λάμπη Ταγματάρχη στην ζωντανή εκπομπή ΤΑΔΕ ΕΦΗ αυτή την Δευτέρα 7/12 στις 18.30 στο novasports1.

O ισχυρός άνδρας του ευρωπαϊκού μπάσκετ με τα 50χρόνια σημαντικής προσφοράς στο χώρο της καλαθοσφαίρισης μιλάει για όλους και για όλα.

To "Ντέρμπι" στο διαδίκτυο

Η αθλητική εφημερίδα "Ντέρμπι" πράσινων αποχρώσεων απέκτησε το δικό της διαδικτυακό τόπο και μπορεί όποιος θέλει να βλέπει τα νέα της εφημερίδας, αλλά και τις απόψεις των αρθρογράφων.

Αθλητικογράφος - συγγραφέας

Ένας ακόμη αθλητικός συντάκτης (μετά τον Μένιο Σακελλαρόπουλο) δοκιμάζει την τύχη στο συγγραφικό έργο. Ο λόγος γίνεται για τον διευθυντή της εφημερίδας "Εξέδρα", Βασίλη Σαμπράκο ο οποίος έγραψε το βιβλίο "Σκίσε το manual" και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Ελλη νικά Γράμματα".

Στις 248 σελίδες του βιβλίου μπράβοι, υπόκοσμος, πόρνες πολυτελείας, μάνατζερ που στήνουν παιχνίδια, πρόεδροι, διαιτητές, δημοσιογράφοι, mediaρχες, bookmakers και bet fixers συμπρωταγωνιστούν στις ιστορίες της επαγγελματικής ζωής του αθλητικού δημοσιογράφου, κι είναι αυτές που τον οδηγούν στην επιλογή της επανάστασής του.


Το Εποπτικό για την πολυθεσία στα ΜΜΕ

Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας επισημαίνει για μια ακόμη φορά το θέμα της πολυθεσίας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Το δικαίωμα της εργασίας είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο για όλους τους πολίτες. Και στην προκείμενη περίπτωση όταν υπάρχουν άνεργοι δημοσιογράφοι είναι αδιανόητη η επιδίωξη από άλλους δύο, τριών ή και περισσοτέρων θέσεων στον κρατικό τομέα.

Δυστυχώς, με την απαράδεκτη στάση των εκάστοτε φορέων της εξουσίας η προκλητική αυτή κατάσταση συνεχίζεται, με παραγνώριση της συνταγματικής επιταγής, του νόμου και της βασικής αρχής και αντίληψης περί κοινωνικής ηθικής. Άλλο προκλητικό φαινόμενο είναι οι συμβάσεις περί αποκλειστικής απασχόλησης με αυξημένες αμοιβές στο δημόσιο τομέα, όπου αυτές καταστρατηγούνται. Γιατί ενώ υπάρχει η δέσμευση της αποκλειστικής απασχόλησης, από πολλούς παραβιάζεται και καταλαμβάνονται και άλλες θέσεις εργασίας, αποστερώντας ουσιαστικά από άλλους συναδέλφους τη δυνατότητα εργασιακής απασχόλησης.

Τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα, που εξυπηρετούν την απληστία των ολίγων, με την ανάλγητη συμπεριφορά έναντι των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, θα πρέπει να τερματιστούν. Και προς την κατεύθυνση αυτή βασική είναι η ευθύνη και της πολιτικής εξουσίας, που θα πρέπει να παρέμβει αποφασιστικά. Μια και μόνο εργασιακή σχέση οποιασδήποτε μορφής στο δημόσιο. Και τήρηση της δέσμευσης αποκλειστικής απασχόλησης. Τέρμα στην ανάλγητη πολιτική έναντι των ανθρώπων της ανάγκης.

Την Πέμπτη νέο ΔΣ στην ΕΡΤ
Το Δ.Σ. της ΕΡΤ θα συνεδριάσει και πάλι την Πέμπτη 10/12 προκειμένου να ασχοληθεί με τα θέματα που απασχολούν την δημόσια ραδιοτηλεόραση. Την Παρασκευή 4/12 ολοκληρώνεται η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την θέση του προέδρου.

Ο Λάλας διευθυντής στον Flash

Ο Θανάσης Λάλας αναλαμβάνει διευθυντής προγράμματος στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Οι υποψηφιότητες για την Eurovision

Τους υποψήφιους για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην Eurovision ανακοίνωσαν επίσημα οι δισκογραφικές εταιρίες.

Έτσι η Universal έχει επιλέξει τα συγκροτήματα Εμιγκρέ και Μέλισσες, η Sony την Ελευθερία Ελευθερίου (X- Factor) και η Minos την Δέσποινα Ρίτσι ,την Κατερίνα Αυγουστάκη και ένα γυναικείο ντουέτο που όμως δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά περισσότερα στοιχεία.

Οι αρμόδιοι της ΕΡΤ θα επιλέξουν την επόμενη εβδομάδα ποιος από τους παραπάνω θα μας εκπροσωπήσει.

Χριστούγεννα με ΝΒΑ στον ΣΚΑΪ

Την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου (ανήμερα Χριστούγεννα) στις 19.00 η τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα δείξει απευθείας τον αγώνα Νέα Υόρκη - Μαϊάμι για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες