Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Γιορτινό κλίμα στο STAR που συμπληρώνει 16 χρόνια, την στιγμή που η τηλεθέαση της ΑΕΚ στο Europa League δεν έφερε μεγάλα κέρδη στον ΑΝΤ1, ενώ ο Νοέμβριος ήταν εξαιρετικός για τον ALPHA.



STAR.. 16 ετών
Το STAR γιορτάζει τα γενέθλιά του την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου με 16 κεράκια στην τηλεοπτική... τούρτα της χώρας!

Έκανε την εμφάνισή του σε Πανελλαδική Εμβέλεια στις 4 Δεκεμβρίου 1993. Από τότε έχουν γίνει πολλά σε επίπεδο προγράμματος, συνεργατών και γενικότερων δομών. Μια καινούρια, δυναμική αρχή ξεκινάει για το Star, 10 χρόνια μετά, το 2003, όταν ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος ο Πάνος Κυριακόπουλος.

Στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε, το Star με τον Πάνο Κυριακόπουλο, από τους ικανότερους μάνατζερ της χώρας, δεν έκανε απολύσεις, δεν κατέφυγε σε εθελούσιες εξόδους, δεν μείωσε μισθούς εργαζομένων και με συνετή οικονομική πολιτική χτίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Καθιερώσαμε το εναλλακτικό δελτίο, που το παρακολουθούν νέοι σε ηλικία τηλεθεατές, τα λεγόμενα δυναμικά κοινά 15 - 44, αλλά και μεγαλύτεροι, που θέλουν να ξεφύγουν από τη μιζέρια της καθημερινότητας, τις κραυγές και τους ξύλινους λόγους των παραθύρων, αντιμετωπίζοντας με χιούμορ και σαρκασμό τα συμβαίνοντα. Πολλές φορές, τη χρονιά που πέρασε, το δελτίο αυτό έφτασε στην κορυφή της τηλεθέασης, δικαιώνοντας ιδιαίτερα τον Σταμάτη Μαλέλλη και τον Αιμίλιο Λιάτσο.

Κάθε χρόνο το Star ανταποκρίνεται στις καινούριες προκλήσεις δοκιμάζοντας φρέσκες ιδέες, νέα πρόσωπα (Φώτης Σεργουλόπουλος, Μαρία Μποκοδήμου, Θανάσης Πάτρας, Ντίνα Νικολάου), σύγχρονες φόρμες. Παραμένουν όμως ακλόνητες οι σταθερές αξίες του καναλιού (Χριστίνα Λαμπίρη, Ελεονώρα Μελέτη, Μαρία Σταματέρη).

Με τον τεχνικό εξοπλισμό της τελευταίας τεχνολογίας το Star είναι πανέτοιμο να εκπέμψει ψηφιακά, περιμένοντας την άδεια από το κράτος. Εκπέμπουμε μέσω δορυφόρου για τον απόδημο Ελληνισμό στην Αυστραλία (Σίδνεϋ και Μελβούρνη), στη Νέα Ζηλανδία και πρόσφατα με καλωδιακή σύνδεση στις Η.Π.Α.

Aνθρώπινο δυναμικό - info για τα 16 αυτά χρόνια

2.453 εργάστηκαν σε μόνιμη βάση

234 παντρεύτηκαν

312 παιδιά γεννήθηκαν

10 συνταξιοδοτήθηκαν

9 συνάδελφοί μας «έφυγαν»

217.372.454,67 ευρώ διέθεσε η εταιρία για μισθοδοσία

559 εργαζόμενους απασχολεί σήμερα το Star

«Super Star» : μακροβιότερη εκπομπή. Ξεκίνησε τη Δευτέρα 27/5/02 με τη Χριστίνα Λαμπίρη.

Για 14 συνεχή χρόνια ο Θοδωρής Δρακάκης παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων (στο ίδιο κανάλι). Είναι το προσωπικό του ρεκόρ.


Χαμηλές πτήσεις για ΑΕΚ και Europa League

Δεν τράβηξε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των τηλεθεατών η βραδιά μπάλας που είχε ο ΑΝΤ1 με το Europa League. Το ματς της ΑΕΚ με την Έβερτον στην μέγιστη τιμή έφτασε στο 24,3%, ενώ το post game που ακολούθησε στην συνέχεια από το ΟΑΚΑ με τους Μιχάλη Τσώχο και Βασίλη Τσιάρτα έκανε μόλις 7%.

Στο σύνολο ο ΑΝΤ1 ήταν δεύτερος με 15,4%, μπροστά από τον ALPHA που έκανε 14% και πίσω από το ΜEGA που ήταν πρώτο με 22,9%.

Ο καλύτερος μήνας του ALPHA

O Νοέμβριος που πέρασε για τον ALPHA, ήταν ο καλύτερος μήνας που υπήρξε ποτέ, σε μηνιαία απόδοση, για το κανάλι.

Στο σύνολο της ημέρας στα κοινά 15-44 τον Νοέμβριο 2009 , ο Alpha σημειώνει συνολικό ποσοστό 15,8% ενώ πέρυσι τον Νοέμβριο 2008 είχε καταγράψει συνολικό ποσοστό 11,8%, σημειώνοντας εντυπωσιακή αύξηση της τάξεως του 33,8% (4 ποσοστιαίες μονάδες).

Στο prime time, στα κοινά 15-44, τον περσινό Νοέμβριο , ο Alpha είχε καταγράψει 9,7% ενώ τον φετινό Νοέμβριο έχει εκτιναχθεί στο 19,5%, σημειώνοντας εντυπωσιακή αύξηση της τάξεως του 101% (9,8 ποσοστιαίες μονάδες).

Ανοδική όμως πορεία τον Νοέμβριο καταγράφει και στο σύνολο της ημέρας και στο prime time συγκριτικά με τον Οκτώβριο. Σύνολο ημέρας: στα κοινά 15-44, ποσοστό 15,8%, σημειώνοντας άνοδο της τάξεως του 4% σε σχέση με τον Οκτώβριο όπου είχε καταγράψει ποσοστό 15,2%.

Ενώ στο prime time τον Νοέμβριο, στα κοινά 15-44 καταγράφει ποσοστό 19,5%, σημειώνοντας άνοδο της τάξεως του 5,4% σε σχέση με τον Οκτώβριο όπου είχε καταγράψει ποσοστό18,5%.

Ριάλιτι με πεθερές στον ALPHA
Εργένηδες που δεν έχουν εγκαταλείψει ακόμη την μητρική εστία και αναζητούν διακαώς σύντροφο. Μαμάδες που προσπαθούν για ότι καλύτερο στη ζωή των κανακάρηδών τους και το μόνο που θέλουν είναι. Μία νύφη για τον γιό τους!

Πεθερές έτοιμες. για όλα έρχονται στον Alpha και αναλαμβάνουν δράση για να αποκαταστήσουν τους άντρες της ζωής τους!

Μετά το «Αγρότηs μόνος ψάχνει», που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ένα ακόμη επιτυχημένο real life πρόγραμμα έρχεται στον Alpha. Το «Μια νύφη για τον γιό μου» παραλαμβάνει με αξιώσεις τη «σκυτάλη» την ίδια ημέρα και ώρα, κάθε Τετάρτη βράδυ στις 21:00.

Το νέο πρόγραμμα του Alpha βασίζεται στο «Who wants to marry my son» που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό RTL Γερμανίας, για τρίτη σεζόν, αλλά και στο Ολλανδικό κανάλι VT4.

Το «Who wants to marry my son», που σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία και έχει πρωτοφανή απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό, στο εξωτερικό, μοιάζει να ταιριάζει απόλυτα με την ελληνική πραγματικότητα καθώς είναι. κοινό μυστικό ότι οι άνδρες, στην Ελλάδα, αργούν να ξεκολλήσουν από την αγκαλιά της μαμάς τους!

Στο νέο πρόγραμμα του Alpha, θα συμμετέχουν εργένηδες που ζουν ακόμη με τους γονείς τους και επιθυμούν να γνωρίσουν την ιδανική σύντροφο. Σε αυτή τους την αναζήτηση δεν θα είναι μόνοι, θα έχουν σαν πολύτιμο βοηθό τον άνθρωπο που τους αγαπά, όσο κανείς άλλος στον κόσμο, τον άνθρωπο που θα τους συμβουλεύσει με τον καλύτερο τρόπο, τον άνθρωπο που κατέχει την απόλυτη αλήθεια και παράλληλα έχει το. αλάθητο σε κάθε κρίση!

Αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από. την αγαπημένη και all time classic μαμά τους! Οι μέλλουσες πεθερές θα είναι δίπλα στους γιους τους, θα γνωρίζουν από κοντά τις υποψήφιες συντρόφους και θα λένε τη γνώμη τους «συμβουλευτικά». Η αποστολή τους όμως δε θα σταματά εκεί.

Η πεθερά και η υποψήφια σύντροφος θα περνούν μεγάλος μέρος της μέρας οι δυο τους, συμμετέχοντας σε κοινές δραστηριότητες. Θα κάνουν παρέα τις δουλειές του σπιτιού, θα πηγαίνουν για ψώνια, θα απολαμβάνουν μαζί τις βόλτες αλλά και τα χόμπι τους.

Κι επειδή οι μαμάδες συνήθως δεν εμπιστεύονται ούτε θηλυκή γάτα για τους γιούς τους, θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να γνωρίσουν καλύτερα τα κορίτσια που διεκδικούν την καρδιά τους.

Στο πρώτο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, στις 21:00, θα γνωρίσουμε τους 10 υποψήφιους γαμπρούς με τις μαμάδες τους. Οι κοπέλες που θα ήθελαν να τους γνωρίσουν από κοντά θα μπορούν να στείλουν γράμματα και φωτογραφίες.

Αφού λάβουν τα γράμματα, οι 10 εργένηδες θα καλέσουν 3 από τις συντρόφους που έχουν επιλέξει για να τις γνωρίσουν καλύτερα και να τις φιλοξενήσουν στο σπίτι που μένουν με τους γονείς τους.

Ποιος θα είναι ο ρόλος της μέλλουσας πεθεράς; Ποια από τις υποψήφιες συντρόφους θα καταφέρει να την εντυπωσιάσει; Κατά πόσο η μέλλουσα πεθερά θα επηρεάσει την γνώμη και την τελική επιλογή του γιου της; Ποιες θα είναι οι παρεμβάσεις της; Οι απαντήσεις θα δοθούν σύντομα μέσα από τη συχνότητα του Alpha!

Αν είσαι εργένης άνω των 25 ετών, μένεις ακόμα με τους γονείς σου και θέλεις να γνωρίσεις την ιδανική σύντροφο δήλωσε συμμετοχή, μαζί με την μητέρα σου, στο νέο πρόγραμμα του Alpha, «Μια νύφη για τον γιό μου», στο www.alphatv.gr ή καλώντας στο 212 212 5040.

Αναμονή για το «Γκολ χωρίς σύνορα»

Το «Γκολ χωρίς σύνορα» στον ΣΚΑΪ το Σάββατο 5/12 θα έχει μικρή διάρκεια (μαζί με το break των διαφημίσεων καθαρός χρόνος προβολής θα είναι 20 λεπτά), καθώς θα ξεκινήσει στις 16.00 και ουσιαστικά θα αποτελέσει το pre game του αγώνα Λεβαδειακός - Άρης που θα μεταδοθεί απευθείας στις 16.45 σε περιγραφή των Δημοσθένη Καρμοίρη και Γιώργου Λιώρη.

Στο διάστημα αυτό μάλιστα θα υπάρξει και παρουσίαση των αντιπάλων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην τελική φάση του Μουντιάλ. Στο «Γκολ χωρίς σύνορα», όπως και γενικά στον ΣΚΑΪ βρίσκονται σε φάση αναδιοργάνωσης από την στιγμή μάλιστα που στο Φάληρο έχει έρθει και νέος γενικός διευθυντής (πρόσφατα παραιτηθείς από μεγάλο δημόσιο οργανισμό) και θα υπάρξουν μετατροπές στο πρόγραμμα.


«Για πάντα πρωταθλητές» με μπάσκετ Ολυμπιακού

Την ιστορία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μέσα από τις τέσσερις μεγάλες εποχές της ομάδας παρουσιάζει η σειρά ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ «Για πάντα πρωταθλητές» την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στις 23.00.

Στην πρώτη, στα δύσκολα και ρομαντικά χρόνια, μεταξύ 1945 και 1964, η ομάδα στηριζόταν σχεδόν αποκλειστικά στους αδελφούς Σπανουδάκη. Ο οργανωτής Γιάννης και ο σκόρερ Αλέκος μιλά με συγκίνηση για εκείνα τα δύσκολα χρόνια, που η ομάδα έφτιαξε υπαίθριο γήπεδο στο Πασαλιμάνι και συναγωνιζόταν τον μεγάλο Παναθηναϊκό της εποχής. Τα πρωταθλήματα του 1949 και του 1960 αποτελούν τους μοναδικούς και αναπάντεχους τίτλους των ρομαντικών εκείνων χρόνων.

Με την αποχώρηση των Σπανουδάκηδων η ομάδα έφθασε στον υποβιβασμό, αλλά με προπονητή το σπουδαίο Φαίδωνα Ματθαίου επανήλθε αμέσως και στη δεκαετία του εβδομήντα ο Ολυμπιακός δημιουργεί την πρώτη αληθινά σπουδαία ομάδα του.

Με άξονα τους τέσσερις ελληνοαμερικάνους Γιατζόγλου, Καστρινάκη, Διάκουλα και Μελίνι και πρόεδρο το Νίκο Γουλανδρή, σχηματίσθηκε μια μεγάλη ομάδα που στη δεκαετία εκείνη κατέκτησε δυο πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα, ενώ σίγουρα δικαιούταν πολύ περισσότερα. Οι δυο προπονητές των τίτλων εκείνης της περιόδου Φαίδων Ματθαίου και Κώστας Μουρούζης μιλούν, ενώ ξεχωρίζει ο Στιβ Γιατζόγλου, που με αμεσότητα και χιούμορ καταγράφει εκείνα τα συναρπαστικά χρόνια.

Η επόμενη σπουδαία εποχή και αναμφισβήτητα η καλύτερη στην ιστορία της ομάδας, είναι εκείνη των Κόκκαλη και Ιωαννίδη στη δεκαετία του ενενήντα. Πέντε συνεχή πρωταθλήματα, ένας μοιραίος χαμένος τελικός Ευρώπης το 1994 στο Τελ Αβίβ, η συντριβή επί του ΠΑΟ με το ιστορικό 73-38 και φυσικά η κατάκτηση της Ευρώπης το 1997 με τεχνικό τον Ίβκοβιτς.

Ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο Γιώργος Σιγάλας μιλούν για εκείνα τα σπουδαία χρόνια.

Τέλος, ο Θοδωρής Παπαλουκάς αναφέρεται στη σύγχρονη εποχή και το μέλλον της ομάδας. Ο Βαγγέλης Φουντουκίδης, ο Φίλιππος Συρίγος και ο Βασίλης Σκουντής σχολιάζουν και αναλύουν, ενώ σπανιότατο οπτικοακουστικό υλικό συνοδεύει την εκπομπή. Η σειρά «Για πάντα πρωταθλητές» συνεχίζεται τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 22.00 με την ομάδα μπάσκετ του Άρη.


Σε ρυθμούς κλήρωσης η ΝΕΤ

Την Παρασκευή 4/12 στις 19.00 η ΝΕΤ απευθείας από το Κέιπ Τάουν σε περιγραφή του Γιάννη Δάρα θα προβάλει την κλήρωση για την τελική φάση του Μουντιάλ στο οποίο θα λάβει μέρος και η Εθνική μας ομάδα.
Στις 20.30 θα ακολουθήσει εκπομπή με τον απόηχο από την κλήρωση και τις δηλώσεις των απεσταλμένων της ελληνικής αποστολής (Πιλάβιος, Ρεχάγκελ, Φύσσας) και στην παρουσίαση θα είναι ο Κώστας Βερνίκος.

Άνοδος για το MEGA

Το μερίδιο τηλεθέασης του MEGA για τους μήνες Οκτώβριο-Νοέμβριο στο σύνολο της ημέρας, παρουσιάζει συνεχή άνοδο τις τελευταίες σεζόν. Ενώ το 2007 ήταν 17,9%, το 2008 ανέβηκε στο 19,4% και φέτος φθάνει στο 21,1%.

Στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθεάσεων βρέθηκε το Mega και τον Νοέμβριο, με σταθερή διαφορά άνω των 7 ποσοστιαίων μονάδων από τον δεύτερο σταθμό. Από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, το μερίδιο τηλεθέασης φθάνει στο 23,3%, ενώ στη ζώνη prime time στο 21,9%. Στα κοινά ηλικίας 15-44 ετών τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής: 21,8% για το σύνολο της ημέρας και 23,3% για τη ζώνη prime time.

Στην απογευματινή ζώνη, η επικράτηση του Mega είναι καθολική. Οι δύο καθημερινές σειρές «Η Ζωή της Άλλης» και «Τα Μυστικά της Εδέμ» σημειώνουν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά, φθάνοντας το 51,4% και 45,6% αντίστοιχα. Τέλος, στο top 10 των ελληνικών σειρών στο prime time για τον μήνα Νοέμβριο, οι 8 από τις 10 θέσεις ανήκουν στο Mega, τόσο στο σύνολο του κοινού όσο και στα κοινά 15-44.

Νοέμβριος 2009

Στοιχεία Τηλεθέασης


Σύνολο ημέρας

Δευτέρα - Κυριακή

Mega Σύνολο 21,5 ''15-44'' 20,4

Ant1 Σύνολο 14,8 ''15-44'' 17,2

Alpha Σύνολο 13,5 ''15-44'' 15,8

Star Σύνολο 9,1 ''15-44'' 12,1

Alter Σύνολο 11,7 ''15-44'' 7,8

Νετ Σύνολο 9,2 ''15-44'' 6,5

Skai Σύνολο 3,5 ''15-44'' 4,6


Καθημερινές

Mega Σύνολο 23,3 ''15-44'' 21,8

Ant1 Σύνολο 15,7 ''15-44'' 17,9

Alpha Σύνολο 14,1 ''15-44'' 16,8

Star Σύνολο 8,8 ''15-44'' 11,8

Alter Σύνολο 11,9 ''15-44'' 7,6

Νετ Σύνολο 7,7 ''15-44'' 5,4

Skai Σύνολο 3 ''15-44'' 4,3


Prime Time

Δευτέρα - Κυριακή

Mega Σύνολο 21,1 ''15-44'' 22

Ant1 Σύνολο 15,3 ''15-44'' 18,8

Alpha Σύνολο 18,3 ''15-44'' 18,9

Star Σύνολο 9,6 ''15-44'' 11,2

Alter Σύνολο 7,4 ''15-44'' 5,1

Νετ Σύνολο 8,7 ''15-44'' 6,3

Skai Σύνολο 3,7 ''15-44'' 4,5


Καθημερινές

Mega Σύνολο 21,9 ''15-44'' 23,3

Ant1 Σύνολο 15,9 ''15-44'' 19,5

Alpha Σύνολο 20 ''15-44'' 20

Star Σύνολο 8,9 ''15-44'' 10,7

Alter Σύνολο 7,8 ''15-44'' 4,6

Νετ Σύνολο 6,9 ''15-44'' 5,4

Skai Σύνολο 3,3 ''15-44'' 4,1


Top 10 προγραμμάτων πλοκής prime time

Σύνολο κοινού

1. Παιδική χαρά Τηλεθέαση 1.472.000 άτομα 14,5% Μερίδιο 31,5 (Mega)

2. «4» Τηλεθέαση 1.370.000 άτομα 13,5% Μερίδιο 28,0 (Mega)

3. Λάκης ο γλυκούλης Τηλεθέαση 1.278.000 12,6% Μερίδιο 26,4 (Mega)

4. Μ+Μ Τηλεθέαση 1.207.000 άτομα 11,9% Μερίδιο 26,9 (Mega)

5. Η Πολυκατοικία Τηλεθέαση 1.198.000 άτομα 11,8% Μερίδιο 26,1 (Mega)

6. Οικογένεια βλάπτει Τηλεθέαση 1.102.000 άτομα 10,9% Μερίδιο 23,8 (Mega)

7. L.A.P.D.2 Τηλεθέαση 972.000 άτομα 9,6% Μερίδιο 23,4 (Mega)

8. Μίλα μου βρώμικα Τηλεθέαση 855.000 άτομα 8,4% Μερίδιο 18,7 (Mega)

9. Λίτσα.com Τηλεθέαση 795.000 άτομα 7,9% Μερίδιο 16,7 (Ant1)

10. Doctor Ρούλης Τηλεθέαση 540.000 άτομα 5,3% Μερίδιο 11,8 (Ant1)


Κανονικά στο δελτίο του ΑΝΤ1 ο Ευαγγελάτος

Την στιγμή που έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία ότι επίκειται διαζύγιο ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Ευαγγελάτο με αναφορές μάλιστα ότι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, οδεύει για αντικαταστάτης, ο έμπειρος άνκορμαν ήταν κανονικά την Πέμπτη το βράδυ (3/12) στην εκφώνηση του δελτίου ειδήσεων του καναλιού.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες