Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Νέα επιδείνωση του καιρού το βράδυ από τα δυτικά προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.





Αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αρχικά λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Γρήγορα οι νεφώσεις θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές και τη νύχτα καταιγίδες πιθανώς στο βόρειο ιόνιο ισχυρές. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και γρήγορα νότιοι που βαθμιαία θα ενισχυθούν στα 5 με 6 και στο ιόνιο τοπικά 7. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Βροχές από το βράδυ στην ανατολική Πελοπόννησο. το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Από το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν βροχές και τη νύχτα καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 στα νότια πρόσκαιρα 6 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές στα νότια. από το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν και οι βροχές θα επεκταθούν σε όλες τις περιοχές. Καταιγίδες από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νότια πρόσκαιρα δυτικοί 4 μποφόρ. από το απόγευμα νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Από το απόγευμα νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες