Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΗΡΘΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ...

O άσωτος υιός επέστρεψε... Έπειτα από 1,5 χρόνο "διαλείμματος", ο Τρέζορ Λομάνα Λούα Λούα γυρίζει στην ομάδα από την οποία ποτέ δεν ήθελε να φύγει. Ο Κονγκολέζος επιθετικός των Πειραιωτών έφτασε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο "Ελ. Βενιζέλος" με πτήση της "Olympic Air" από το αεροδρόμιο "Charles de Gaulle" του Παρισιού...
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Λούα Λούα ήταν λακωνικός λόγω και της ταλαιπωρίας από το ταξίδι και απλά τόνισε ότι "δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα τώρα. Έίμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα. Θα κάνω προπονήσεις τις επόμενες ημέρες και θα δούμε τι θα συμβεί".


Την Τρίτη θα προπονηθεί στου Ρέντη

Ο βιρτουόζος ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιήσει την Τρίτη την πρώτη του προπόνηση υπό την επίβλεψη του Ζίκο, ο οποίος θα δώσει και το τελικό "ok" στην διοίκηση για το αν και κατά πόσο μπορεί να προσφέρει άμεσα στην ομάδα. Βέβαια, πρώτα θα περάσει και από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι όλα είναι καλά με τον ώμο του και γενικά ότι βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και μετά θα περάσει στα χέρια του Βραζιλιάνου τεχνικού.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Αλ Αράμπι θέλει σαν τρελός να παίξει και πάλι για τον Ολυμπιακό, ο κόσμος τον γουστάρει πολύ, επομένως υπάρχει η χημεία ανάμεσα στις δυο εμπλεκόμενες πλευρές και φυσικά η διάθεση για συνεργασία. Βέβαια, πρέπει να πειστεί και ο Ζίκο ότι ο παίκτης "κάνει" για την ομάδα και φυσικά σε αυτή την περίπτωση ο Λούα Λούα θα αποτελέσει την πρώτη μετεγγραφή του Ολυμπιακού για την χειμερινή περίοδο.

Ο παίκτης, αν όλα πάνε κατ' ευχήν και δεν υπάρξει τίποτα απρόοπτο, θα υπογράψει αρχικά μέχρι το καλοκαίρι, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί το δικαίωμα για ανανέωση της συνεργασίας τους. Πληροφορίες κάνουν λόγο για διετές συμβόλαιο εφόσον υπάρξει ικανοποίηση για την προσφορά του το πρώτο εξάμηνο.

Ένα μίνι βιογραφικό του Λούα Λούα

Ο γεννηθείς στις 28 Δεκεμβρίου 1980 στην Κινσάσα Κονγκολέζος άσος, την σεζόν 2007-08 αγωνίστηκε σε 21 ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και σκόραρε πέντε τέρματα. Το 1998 ξεκίνησε την καριέρα του στην Κόλτσεστερ και το 2000 πήγε στη Νιούκαστλ, την φανέλα της οποίας φόρεσε ως το 2004. Μετά έπαιξε στην Πόρτσμουθ, αρχικά ως δανεικός και μετά με μετεγγραφή και έμεινε εκεί ως το 2007, όπου και μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Στην Εθνική ομάδα του Κονγκό αγωνίστηκε για πρώτη φορά το 2002 και συνολικά μετράει 31 διεθνείς εμφανίσεις και 18 γκολ. Αν μη τι άλλο, πολύ καλή συγκομιδή για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να προσφέρει σε διάφορες θέσεις και στην καλή του μέρα αποτελεί μπελά για κάθε αντίπαλη ομάδα.

1 σχόλια:

xaxanoulhs 7 είπε...

ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ
ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ...

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες