Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΛΟΥΚΑ ΝΤΙ ΜΟΝΤΕΤΖΕΜΟΛΟ:''ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ''...


Ο Luca di Montezemolo έριξε περισσότερο φως στο καυτό θέμα «Michael Schumacher» μιλώντας στο εορταστικό δείπνο της Ferrari στο Fiorano.

Ο Πρόεδρος της Scuderia αποκάλυψε πως συνομίλησε με τον 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητή την Τετάρτη και ο Γερμανός του είπε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αδράξει την ευκαιρία της Mercedes και να επιστρέψει στη Formula 1 ως οδηγός.

Ο Montezemolo σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε αναφέρει πως δεν θα έφερνε καμία αντίρρηση στον Schumacher αν επέλεγε κάτι τέτοιο και οι δύο άνδρες θα παραμείνουν φίλοι, όποια κι αν είναι τελικά η απόφασή του.


«Δεν είχα μιλήσει μαζί του από το Abu Dhabi, όμως χθες (Τετάρτη) μιλήσαμε», είπε ο Πρόεδρος της Ferrari για το θέμα και πρόσθεσε: «Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αγωνιστεί για τη Mercedes-Benz. Φυσικά, δεν υπάρχει οριστική απόφαση, όμως αυτό μου είπε την Τετάρτη το πρωί».

Ο Montezemolo συνέχισε αναφερόμενος στην καλή σχέση με τον Γερμανό, η οποία δεν θα χαλάσει αν μετακομίσει στη Mercedes, παρότι ο ίδιος ο Schumacher τον είχε διαβεβαιώσει πως θα κλείσει την καριέρα του στην Ferrari.

«Ο πραγματικός Michael Schumacher πάντα μου έλεγε πως θα τερματίσει την καριέρα του στη Ferrari. Μην ξεχνάτε πως όταν ξεκινάς μια συνεργασία με έναν οδηγό τόσα χρόνια πριν, όπως έγινε με τον Michael, το 1995 πριν από 14 χρόνια, τότε δημιουργείται και μια φιλία. Μπορεί να συμφωνείς ή να διαφωνείς, όμως παραμένει φίλος σου. Δεν θα ξεχάσω αυτά που έκανε για τη Ferrari και δεν θα ξεχάσει τι κάναμε για εκείνον».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες