Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Χοιρινό με δαμάσκηνα.


Λόγω των ημερών,είπα να βάλω μερικές συνταγές,ελπίζω να σας αρέσουν!Υλικά

* Χοιρινό κομμένο σε 10-12 κομμάτια
* 1 κρεμμύδι κομμένο σε χοντρές στρογγυλές λωρίδες
* 1 σκόρδο
* 2 πατάτες κομμένες στρογγυλές
* δαμάσκηνα (ανάλογα με τη γεύση σας)
* 2 πιπεριές κόκκινες σε χοντρές λωρίδες
* 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
* ελαιόλαδο
* αλάτι
* πιπέρι

εκτέλεση

1. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το τσιγαρίζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι ώσπου να πάρει το πρώτο χρώμα. Ρίχνουμε τα κομμάτια χοιρινού και τα τσιγαρίζουμε μαζί με το σκόρδο.
2. Μόλις τσιγαριστούν προσθέτουμε τα δαμάσκηνα και το κρεμμύδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές και αφού ανακατευτούν όλες οι μυρωδιές περιλούζουμε το μείγμα με το κόκκινο κρασί.
3. Τέλος προσθέτουμε και τις πατάτες και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 20 λεπτά. Τώρα ρίχνουμε το αλάτι (ανάλογα με τη γεύση μας) και το πιπέρι.





2 σχόλια:

Έλ λην Μακεδόνας είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΝΟΙΞΕΣ!ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Αποστόλου Φρόσω είπε...

ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ MIST!ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΜΠΡΑΒΟ!ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ!

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες