Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία όπως προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις τοπικά 6 με 7 μποφόρ, ενώ θα αναπτυχθούν τοπικές ομίχλες κυρίως το πρωί στα ηπειρωτικά.





Αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα ανατολικά. Τοπικές ομίχλες κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στο Ιόνιο, την ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Τοπικές ομίχλες κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους πυκνότερες. Τοπικές ομίχλες κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και σταδιακά στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Τοπικές ομίχλες κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από από 05 έως 11 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες