Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΒΑΜΠΙΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Σάλος έχει ξεσπάσει με την ανακοίνωση ότι τις παραμονές των Χριστουγέννων θα λάβει χώρα στην Αθήνα ο διαγωνισμός «Miss Sexy Vampire Greece».

Αν και για τους διοργανωτές πρόκειται απλά για ένα event, μέσα από το οποίο, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, έχουν σκοπό να περάσουν κοινωνικά μηνύματα, για την πλειοψηφία η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί ένα προκλητικό ξενόφερτο εγχείρημα που στόχο έχει να προωθήσει, αλλά και να προσηλυτίσει τους νέους σε περίεργες και επικίνδυνες φιλοσοφίες.



Το γεγονός μάλιστα, ότι μερίδα των διαγωνιζομένων πρεσβεύουν μια διαφορετική στάση ζωής κι έναν ξεχωριστό τρόπο σκέψης ξεσπά ακόμα μεγαλύτερη θύελλα αντιδράσεων, καθώς μέρα με την ημέρα, οι υποψηφιότητες αλλά και οι υποστηρικτές της διοργάνωσης αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς.

«Ο διαγωνισμός μας δεν έχει καμία σχέση με τον σατανισμό ούτε με την προώθηση καμίας άλλης φιλοσοφίας. Όποιος εξακολουθήσει να διαδίδει τέτοιες φήμες θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε ότι θα αναγκαστούμε να τον δαγκώσουμε!», υποστηρίζει χαριτολογώντας ο εκπρόσωπος του διαγωνισμού κ. Αργύρης Καράνης.

«Πρόκειται για μια εκδήλωση που θα παρουσιάσει στο Αθηναϊκό κοινό, μια εντελώς διαφορετική αισθησιακή εμπειρία. Είναι ένας Διαγωνισμός Ομορφιάς – Show που σκοπό έχει να γιορτάσει την ομορφιά ,τις αισθήσεις, την επιθυμία, τα φετίχ, την αμαρτία και την εναλλακτική σεξουαλικότητα, μέσα από την εξερεύνηση των σκοτεινότερων και πιο kinky – vampire φαντασιώσεων…».

Μια γιορτή στην οποία θα πρωταγωνιστούν τα φέρετρα, τα κεριά, τα κόκκινα χαλιά και τα στεφάνια, κάνοντας ακόμα πιο μακάβριο το σκηνικό το οποίο θα στηθεί το απόγευμα της 20ης Δεκεμβρίου σε κατοικήσιμη περιοχή ξεσηκώνοντας τους κατοίκους.

«Μην ξεχνάμε ότι φέτος τα βαμπίρ και οι σεληνιασμένοι είναι της μόδας. Από διάφορες ταινίες που κυκλοφορούν με θέμα τα βαμπίρ, μέχρι το μαύρο κραγιόν στο μακιγιάζ…», λένε προκλητικά οι εμπνευστές που θεωρούν ότι έτσι κάνουν τη δική τους επανάσταση στο κατεστημένο…

«Πηγή έμπνευσης της ομάδας αποτέλεσαν οι 2.000.000 περίπου άνεργοι της χώρας μας καθώς και οι εκατοντάδες άστεγοι και φτωχοί οι οποίοι περιπλανιούνται σα βαμπίρ στους δρόμους της Αθήνας. Επίσης και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης! Σκοπός μας είναι να γίνει ένας ανατρεπτικός διαγωνισμός έξω από τα καθιερωμένα στάνταρ των καλλιστείων ομορφιάς, που να απευθύνεται και σε ένα άλλο κοινό…».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα κορίτσια που συμμετέχουν είναι διαφόρων ηλικιών και εκπροσωπούν διαφορετικές κοινωνικές ομάδες.

H ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr ήρθε σε επικοινωνία με κάποια από αυτά και τα συμπεράσματα που προέκυψαν ήταν ποικίλα.

«Και τα βαμπίρ έχουν ψυχή…» δηλώνει συμμετέχουσα προσπαθώντας να μας πείσει για την ποιότητα των υποψηφίων, ενώ κάποια άλλη, αρνούμενη την προσωπική της συμμετοχή σε… ύποπτες ομάδες, αρκέστηκε να πει για όσους υποστηρίζουν κάτι τέτοιο: «περί ορέξεως…».

Δεν ήταν λίγες εκείνες πάντως που απέφυγαν να απαντήσουν αν ο συγκεκριμένος διαγωνισμός τους εκπροσωπεί και σαν προσωπικότητες λέγοντας απλά πως «γουστάρουμε να είμαστε… βαμμπίρ».

Οι διοργανωτές ωστόσο επιμένουν πως αν και στην ομάδα υπάρχουν κοπέλες με διαφορετική σκέψη, οι περισσότερες χρησιμοποιούν το εξτρίμ του διαγωνισμού, τόσο για διασκέδαση, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, χωρίς όμως να αφήσουν ασχολίαστο το κοινό χαρακτηριστικό όλων τους:

«Είναι κορίτσια που φοράνε κοντές φούστες, σκισμένα διχτυωτά καλτσόν και ατελείωτα piercings…».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες