Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΑΡΑ ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΑΡΚΕΡ:"ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ".

«Μακάρι να ήμουν Ελληνίδα!», λέει με μεγάλη περηφάνια η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Η χολιγουντιανή σταρ και fashion icon, που έγινε ευρέως γνωστή ως «Κάρι Μπράντσο» (βασίλισσα της... πένας σε ό,τι έχει να κάνει με το sex στο δημοφιλές σίριαλ) είναι ερωτευμένη με την Ελλάδα, και ειδικότερα με τη Μύκονο και την Αντίπαρο. Στην τελευταία, όπως ακούγεται έντονα τελευταία, θα χτίσει σπίτι. Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι γειτονάκι με τον Τομ Χανκς.


Η ξανθιά με το χαρακτηριστικό σγουρό μαλλί τηρεί σιγήν ιχθύος σχετικά με το μέρος όπου θα φτιάξει το «ελληνικό καταφύγιό της», όμως οι φήμες οργιάζουν ότι θα είναι στην Αντίπαρο. Ο λόγος που λάτρεψε την Ελλάδα; Ενας -και βασικός- είναι η ενδυματολόγος του σίριαλ Πατρίτσια Φιλντ, η κολλητή της Αννας Βίσση, η οποία έχει κάνει την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας. Από τότε που η Πατρίτσια μίλησε στη Σάρα Τζέσικα για την Ελλάδα, εκείνη γεύεται πολύ συχνά την ελληνική κουζίνα. Ολα αυτά και πολλά ακόμη αποκάλυψε η sexy ξανθιά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Star και την Ελγκα Νταϊφά, την οποία θα δούμε μέσα στις γιορτές με αφορμή την καινούργια ταινία «Τα μάθατε για τον Μόργκαν;», όπου παίζει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Το ενδιαφέρον είναι ότι στο εν λόγω φιλμ αποχωρίζεται τα Manolo Blahnik γοβάκια της και επιλέγει Christian Louboutin, τον οποίο όλοι αποκαλούν «διάδοχο του Blahnik».

Πολύ γλυκιά και χαμογελαστή, αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι είχε κάνει διακοπές στην Ελλάδα με τον σύζυγό της Μαθιου Μπρόντερικ και τον γιο τους και πως σκέφτονταν να κάνουν κάποια γυρίσματα και στη χώρα μας για το «Sex and the city». «Κι αν δεν έγιναν τώρα, θα γίνουν στην... επόμενη ταινία μου» είναι οι ακριβείς ατάκες της Σάρα Τζέσικα, που εκμυστηρεύτηκε στην Ελγκα: «Μακάρι να ήμουν Ελληνίδα!» Θέλετε και το κερασάκι; Η σταρ δεν ακούει μόνο την Αννα Βίσση, με την οποία άλλωστε γνωρίζονται, αλλά και την Ελλη Κοκκίνου. Και τις δύο μάλιστα δημοφιλείς τραγουδίστριες τις έχει περασμένες στο iPod της.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες