Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ....


Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.





Αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιανατολικοί 4 με 6 και στο ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 7. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα βόρεια 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες