Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ Ο ΠΑΟΚ...

Όσο οι τρεις μεγάλοι του πρώην ΠΟΚ ετοιμάζουν μελομακάρονα και κουραμπιέδες, ο ΠΑΟΚ προχωρά σε μεταγραφές για την ερχόμενη χρονιά. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέσπασε το «ναι» από τον 27χρονο Κριαστιάνο Μοράες ντε Ολιβέιρα ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού επιθετικού (κυρίως από τα αριστερά).

Υπενθυμίζεται πως την μετακίνησή του Βραζιλιάνου πρώην παίκτη της Πάκος Φερέιρα αλλά και του Αστέρα Τρίπολης είχε προαναγγείλει ο Ζήσης Βρύζας το μεσημέρι της Πέμπτης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την Pacos de Ferreira για την απόκτηση του Cristiano Moraes de Oliveira. Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε για συμβόλαιο 2,5 ετών το οποίο θα ξεκινήσει να ισχύει από την 1/1/2010.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την Πορτογαλία και θα επιστρέψει στη Θεσσαλόνίκη για μόνιμη εγκατάσταση την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίασή του.

Ο Cristiano Moraes de Oliveira γεννήθηκε στην πόλη Manaus της Βραζιλίας στις 28 Σεπτεμβρίου 1983, ξεκίνησε την καριέρα του από την Nacional και την Sao Raimundo Esporte Clube πριν έρθει το 2005 στην Ευρώπη και την Πορτογαλία για να ενταχθεί στο δυναμικό της από την Pacos de Ferreira».

Ο Ζορζίνιο, ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Μοράες πέρυσι στον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε στην εφημερίδα Sportday για την μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ τυχερός μια και αποκτά έναν υπέροχο ποδοσφαιριστή. Πρέπει να σας αποκαλύψω ότι το καλοκαίρι είχε βρεθεί μια ανάσα από την Πόρτο, αλλά η μεταγραφή χάλασε στο παραπέντε. Στην Πάκος παίζαμε στην ίδια πλευρά, οπότε συνεργαζόμασταν συχνά και τον γνωρίζω πολύ καλά. Είναι ένας πολύ γρήγορος αριστεροπόδαρος επιθετικός με εκπληκτική αίσθηση του γκολ.

Το δυνατότερο σημείο του πιστεύω ότι είναι η πολύ γρήγορη ντρίμπλα που διαθέτει. Το κάνει να φαίνεται πολύ εύκολο, αφού ντριμπλάρει πάνω στην κίνηση. Εχω παίξει κόντρα στον Βιεϊρίνια και μπορώ να πω ότι έχουν κάποια κοινά στοιχεία, αλλά ο Κριστιάνο είναι πιο πλήρης και πιο "επιθετικός" από τον Βιεϊρίνια. Τον αισθάνεται πολύ περισσότερο η αντίπαλη άμυνα.

Όταν παίζει αριστερά μπορεί να εκμεταλλεύεται την ταχύτητά του. Βέβαια μπορεί να παίξει και πίσω από τους επιθετικούς, αλλά εκεί απειλεί περισσότερο με το δυνατό του σουτ. Γνωρίζω το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και πιστεύω ότι ο Κριστιάνο μπορεί να παίξει και να αφήσει το σημάδι του πολύ εύκολα στην Ελλάδα».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες