Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού της Τετάρτης (16/12). Άνεμοι νότιοι τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε βορειοδυτικούς.



Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρξουν νεφώσεις με βροχές, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και πιθανώς πρόσκαιρα και στα υπόλοιπα. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Στα ανατολικά νότιοι 4 με 6 μποφόρ που γρήγορα θα γίνουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς Κέλσιου.
Στα νησιά του Ιόνιου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ που γρήγορα στρέφονται από τα δυτικά σε βορειοδυτικούς 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κέλσιου και στην Ηπειρο από 4 έως 12 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές που γρήγορα στα νότια θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ που από το μεσημέρι γίνονται βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κέλσιου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και Σποράδες καταιγίδες. Πιθανώς τα φαινόμενα να είναι πρόσκαιρα ισχυρά αλλά το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και σταδιακά από τα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κέλσιου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν νεφώσεις με βροχές και καταιγιδες τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και από το μεσημέρι στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κέλσιου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 15 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς Κέλσιου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες