Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τρίτη (15/12), με κύρια χαρακτηριστικά τις τοπικές βροχές και καταιγίδες. Νότιοι άνεμοι τοπικά 8 μποφόρ θα πνέουν στα πελάγη, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.



Πιο αναλυτικά :



Σε Μακεδονία και Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Τα φαινόμενα στα ανατολικά θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Ύφεση θα παρουσιάσει ο καιρός το απόγευμα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Τα φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Από το μεσημέρι σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφορ. Απο το απόγευμα σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες. Βελτίωση από το μεσημέρι, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Εξασθένηση από το απόγευμα και από τα δυτικά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 και πρόσκαιρα τοπικά 9 μποφόρ και η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 8 έως 18 και στα βόρεια η μέγιστη έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες, ενώ ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση το απόγευμα. Στην πρωτεύουσα οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Από το απόγευμα σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές η καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι στην περιοχή θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 10 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες