Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

O KAIΡOΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Καλό καιρό με λίγες νεφώσεις και μόνο στα δυτικά παροδικές βροχές προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.




Αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και σταδιακά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Δυτική Ελλάδα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά όπου το απόγευμα θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός και βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά και νότια νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και ενδέχεται να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νότιοι 4 με 5 και σταδιακά τοπικά 6 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός και από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες