Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

O KAIΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού, η οποία στα δυτικά θα είναι πρόσκαιρη.




Στη Μακεδονία θα υπάρξουν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Στη Θράκη αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη δυτική Ελλάδα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στις νοτιότερες περιοχές πρόσκαιρες καταιγίδες. Τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά βορειοδυτικοί στρεφόμενοι σταδιακά σε νοτιοδυτικούς 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο και το βόρειο Ιόνιο η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αρχικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Ο καιρός θα παρουσιάσει βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρξουν αρχικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Από τα δυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και βαθμιαία στα νότια δυτικοί 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 5 με 6 μποφόρ, σταδιακά στα νότια δυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα υπάρξουν αρχικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Γρήγορα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά νότιοι 4 με 6 μποφόρ και από το μεσημέρι δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 4, πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες