Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ


Ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν 11 άτομα, συνετρίβη την Παρασκευή στον Ειρηνικό Ωκεανό κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης, μετέδωσαν τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία...

Σύμφωνα με τα τηλεγραφήματα, διεξάγονται έρευνες στην περιοχή, αλλά ανώτατος ρώσος αξιωματούχος δήλωσε ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες για την ανεύρεση επιζώντων.
Το αεροσκάφος, ένα Tu-142, εξαφανίσθηκε από τα ραντάρ καθώς πετούσε επάνω από τα στενά που χωρίζουν την ηπειρωτική Ρωσία από την νήσο Σαχαλίνη.
«Στη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης, ένα Τουπόλεφ-142 του Στόλου του Ειρηνικού πραγματοποιούσε την επιστροφή του πάνω από μία έκταση νερού όταν η ραδιοφωνική επαφή με το πλήρωμα χάθηκε στις 13:17 της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας)», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή, την οποία επικαλείται το RIA Novosti, η καταστροφή μπορεί να οφείλεται σε «μία τεχνική βλάβη σε ένα από τα πλέγματα» του αεροσκάφους. «Όλα τα ενδεχόμενα θα εξεταστούν στη διάρκεια της έρευνας, αλλά προς το παρόν αυτό φαίνεται να είναι το πιο πιθανό», πρόσθεσε.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες