Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

O KΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, καθώς και βαθμιαία βελτίωση του καιρού από τα δυτικά προς τα ανατολικά και εξασθένηση των ανεμών προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.




Αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιόνια στα ορεινά και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά. Γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Ελλάδα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί 6 με 7 με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα νότια 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 6 με 7 που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανή καταιγίδα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδα νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες