Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ...


Σοβαρά προβλήματα προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα με θυελλώδεις ανέμους και συνεχείς βροχοπτώσεις. Πλημμυρισμένοι δρόμοι και υπόγεια διαμερίσματα, πτώσεις δέντρων αλλά και αποκολλήσεις πινακίδων και τεντών είναι η εικόνα που επικρατεί στην κυρίως κεντρική Ελλάδα.



Στην Ηλεία, 30 δέντρα ξεριζώθηκαν ύστερα από την «επέλαση» ανεμοστρόβιλου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στο δίκτυο επτά κοινοτήτων της Αρχαίας Ολυμπίας. Δέντρα ξεριζώθηκαν και στον Πύργο (10), στην Αμαλιάδα (4), στην Κρέστενα (14) αλλά και σε Πάτρα και Μεσολόγγι.
Στο Μεσολόγγι η πυροσβεστική κλήθηκε για απάντληση υδάτων σε πέντε περιπτώσεις, στο Αγρίνιο σε 25 και στη Ναύπακτο σε άλλες πέντε. Στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, λόγω πλημμύρας σε δρόμο, χρειάστηκε η επέμβαση των Πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων από τα αυτοκίνητά τους.

Στο νομό Αττικής ο δυνατός αέρας προκάλεσε την αποκόλληση πινακίδων και τεντών αλλά και την πτώση 15 δέντρων. Επιπλέον, εκτός λειτουργίας είναι η οδός Πειραιώς από την Π. Ράλλη έως και τη Χαμοστέρνας εξαιτίας του πλημμυρισμένου οδοστρώματος από τη συνεχόμενη και έντονη βροχόπτωση.

Σταδιακή βελτίωση θα σημειωθεί σταδιακά από τα δυτικά προς τα ανατολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ θα παρουσιαστεί εξασθένιση των ανέμων.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες