Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια όπως και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά μας επιφυλάσσει ο καιρός την Παρασκευή (6/11).



Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων αργότερα κυρίως στις παράκτιες περιοχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 20 βαθμούς κελσίου.
Στη δυτική Ελλάδα θα υπάρξουν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και πρόσκαιρα στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά από το βράδυ θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις που πρόσκαιρα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα εμφανιστούν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις και βαθμιαία τοπικές βροχές πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας αργότερα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες