Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΒΟΥΙΣΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ...


Γιαννάκης και Βούισιτς συμφώνησαν πως η Λιέτουβος Ρίτας είναι γρήγορη και επικίνδυνη ομάδα και πως πρέπει ο Ολυμπιακός να πετύχει το δικό του παιχνίδι ώστε να πάρει τη νίκη. Ο "Δράκος" πρόσθεσε για μία ακόμα φορά, πως θέλει να "τρέξει" την ομάδα.


Οι δηλώσεις του "Δράκου" στο σάιτ της Ευρωλίγκα είναι: "Η Λιέτουβος ξεκίνησε εξαιρετικά τη σεζόν και απέδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που παίζει γρήγορα και δημιουργεί πολλές επιλογές στο σουτ.

Στόχος μας είναι να αμυνθούμε απέναντι σε αυτά τα σουτ, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να έχουμε γρήγορο ρυθμό. Στο τελευταίο παιχνίδι μας στην Ελλάδα κατά του Αμαρουσίου, παίξαμε χωρίς θεατές λόγω τιμωρίας και τώρα ανυπομονούμε να έχουμε την υποστήριξη τους".

Βούισιτς: Αξίζουν το σεβασμό μας
Φειδωλός στις δηλώσεις του ο Νίκολα Βούισιτς, αρκέστηκε να πει: "Οι αντίπαλου μας κέρδισαν δύο παιχνίδια και είναι μία ομάδα που αξίζει το σεβασμό και την προσοχή μας. Η δουλειά μας δεν θα είναι εύκολη, επειδή σουτάρουν πολλά τρίποντα και μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες