Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ:ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΚΡΕΣΙΤΣ!


Μία προπόνηση, περιελάμβανε το σημερινό (10/11) πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ...
Στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, προστέθηκε και ο Ντάριο Κρέσιτς, που προπονήθηκε ατομικά, λόγω ενοχλήσεων τις οποίες αποκόμισε από το πρόσφατο ματς με τον Πανθρακικό. Επίσης, ατομικά γυμνάστηκαν και οι Σέρτζιο Κονσεϊσάο και Λούσιο Φιλομένο.
Φυσικά, από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς Χαλκιάς, Κουτσιανικούλης, Μουσλίμοβιτς και Κοντρέρας, όπως άλλωστε και οι Φωτάκης, Σαβίνι μετά από σχετική άδεια που εξασφάλισαν από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία. Αλλωστε, από τις υποχρεώσεις της ομάδας θα απουσιάζουν από αύριο και οι διεθνείς με την ομάδα των Ελπίδων Κουτζαβασίλης και Παπάζογλου.

Από ' κει και πέρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, με την προπόνηση να πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, υπό την επίβλεψη, όχι του Φερνάντο Σάντος, αλλά των συνεργατών του Ζόρζε Ροζάριο και Φερνάντο Τζαστίνο και Ζοάο Κόστ. Ο Πορτογάλος τεχνικός του «δικεφάλου» απουσίασε, λόγω του ότι χθες (9/11) βρέθηκε στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί στην ετήσια «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή».

Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες