Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΦΟΚΛΗ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗ...


Ο «Big-Sofo» μίλησε στην ανοιχτή, για τα ΜΜΕ, προπόνηση των «ερυθρολεύκων» για τη μέχρι στιγμής παρουσία των Πειραιωτών σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα σχολιάζοντας πως:

«μόνο στο ματς με τη Μάλαγα δεν παίξαμε καλά» και στη συνέχεια διευκρίνισε πως «αυτό που μετράει για τις μεγάλες ομάδες, είναι σε κάθε ματς να παίρνουν τη νίκη. Εμείς πήραμε τη νίκη κόντρα στο Μαρούσι και αυτό είναι που μετράει. Αυτό που μας πείραξε ήταν η ήττα με τη Μάλαγα. Πρέπει όλοι να καταλάβουν, και τα καινούργια παιδιά που έχουν έρθει, πως ο Ολυμπιακός θέλει πάντα να κερδίζει. Αυτό πρέπει να καταλάβουν όλοι». Η Λιέτουβος Ρίτας έχει το απόλυτο στις πρώτες δύο αγωνιστικές της Ευρωλίγκας με τον Σχορτσανίτη να εξηγεί πως «έχουμε κάποια προβλήματα σε ότι αναφορά το ματς με τη Λιέτουβος αλλά πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ πως το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είναι σε καλή φόρμα και θέλει προσοχή».

Η επιστροφή της ομάδας από τις Ηνωμένες Πολιτείες, επεφύλασσε και ένα κακό μαντάτο για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο Έλληνας σέντερ προσβλήθηκε από τη νέα γρίπη αλλά όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος τώρα «είμαι μια χαρά. Οι γιατροί της ομάδας με βοήθησαν πάρα πολύ και το πέρασα πάρα πολύ ανώδυνα. Ορεξάτος ήμουν από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς και τώρα θέλω να βοηθήσω ακόμη περισσότερο».

Η ήττα στη Μάλαγα, με πολύ κακή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό, ήρθε νωρίς στη σεζόν, αλλά σύμφωνα με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, κάτι τέτοιο δεν πρέπει να επαναληφθεί. «Κάποιες τέτοιες ήττες είναι καλό να έρχονται νωρίς για να δούμε τα προβλήματα. Από κάτι τέτοιες ήττες έχουμε χάσει τίτλους και δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για κανέναν. Θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε και επιτέλους να κάνουμε μια χρονιά να μετρήσει».

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν από τη μεριά του, ξεκαθάρισε πως «αλλο η Α1 και άλλο η Ευρωλίγκα. Τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας είναι πάντα δύσκολα και ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα από τη Λιθουανία, τα ματς είναι πάντα δύσκολα. Η Λιέτουβος είναι μια ομάδα νεαρή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στο παιχνίδι της». Βέβαια, ο Ισραηλινός γκαρντ, νιώθει πως « από εμάς εξαρτάται η έκβαση της αναμέτρησης. Αν είμαστε επιθετικοί και κάνουμε το παιχνίδι μας δεν θα έχουμε πρόβλημα. Πάντα υπάρχει πίεση στην ομάδα. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και όλοι έχουν απαιτήσεις από εμάς. Το παιχνίδι με τη Μάλαγα ήταν μόλις το δεύτερο μας στην Ευρωλίγκα και είμαι 100% σίγουρος πως θα βελτιωθούμε στη συνέχεια. Το θέμα είναι να είμαστε καλοί όταν θα κρίνονται οι τίτλοι. Θέλουμε αποτελέσματα και τώρα, αλλά το ζητούμενο είναι να παίζουμε τέλειο μπάσκετ όταν θα κρίνονται οι τίτλοι».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες