Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για τη Δευτέρα (16/11) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο αναλυτικά, στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3, τοπικά στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι, αρχικά βορειοδυτικοί 4 και στα νότια 5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια αργότερα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα υπάρχουν πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι, βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες