Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΤΣΟ ΜΑΡΕΣΚΑ...


Ενα βήμα πριν περάσει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Ολυμπιακός, δηλώνει ο Εντσο Μαρέσκα. Ο Ιταλός μέσος μίλησε στην Gazzetta Dello Sport με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Πειραιά, τις εγκαταστάσεις του Ρέντη αλλά και τη σχέση του με τον Ζίκο.



«Όταν αποδέχθηκα την πρόταση του Ολυμπιακού, δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω. Ο κόσμος δείχνει ότι με αγαπάει. Βρήκα μία καλά οργανωμένη ομάδα. Το αθλητικό κέντρο με έχει καταπλήξει. Όλα είναι τέλεια! Η Αθήνα είναι μία όμορφη πόλη και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Στόχος μας είναι να προκριθούμε στους “16” του Champions League, κάτι που η ομάδα το έχει καταφέρει δύο φορές στο παρελθόν. Είμαστε ένα βήμα πριν επαναλάβουμε τη συγκεκριμένη επιτυχία» είπε ο Μαρέσκα.

Για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας: «Ο Κετσπάγια ήταν παίκτης της ΑΕΚ και οι οπαδοί μας δεν μπορούσαν να το ξεχάσουν. Είχε προβλήματα με τον πρόεδρο, έφυγε και μία μέρα μάς είπαν ότι έρχεται ο Ζίκο».

Για τον Ζίκο: «Ευχαριστιέσαι ακόμα να τον παρακολουθείς και σε εμπνέει. Τώρα είναι διαφορετική η κατάσταση στην ομάδα. Με τον Κετσπάγια μιλούσα στα αγγλικά, ενώ με τον Ζίκο μιλάμε στα ιταλικά. Είχε παίξει στην Ουντινέζε πριν από 25 χρόνια, αλλά μιλάει τέλεια τα ιταλικά».

Καταλήγοντας, ο Μαρέσκα τόνισε: «Δεν αισθάνομαι νοσταλγία και δεν έχω μετανιώσει για την επιλογή μου»!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες