Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ


Ο Ουρουγουανός πέτυχε το πρώτο του προσωπικό γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έστω και αν ο ίδιος δεν θέλει να δώσει καμία ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός αυτό, δίνοντας έμφαση μόνο στο θετικό αποτέλεσμα και στους τρεις βαθμούς που πήρε ο Δικέφαλος από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.
Ας δούμε τι είπε...
- Η νίκη επί του Πανθρακικού ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα…
«Να κερδίζουμε είναι πάντα σημαντικό, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο και ακόμα καλύτερα. Πρέπει να έχουμε συνεχώς βελτίωση».

- Βέβαια η ομάδα δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο…
«Αυτό είναι αλήθεια. Έπρεπε να παίξουμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο, ειδικά από το σημείο που κερδίζαμε με 2-0. Είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Βέβαια, παίζαμε και σε ένα δύσκολο γήπεδο. Πολλές ομάδες δεν μπόρεσαν να κερδίσουν εύκολα στην Κομοτηνή».

- Πώς ένιωσες για το γκολ που πέτυχες;
«Ένιωσα μεγάλη χαρά για τη νίκη της ομάδας μου, όχι τόσο για το γκολ που πέτυχα. Δεν με νοιάζει αν σκοράρω ή όχι. Εγώ θέλω να βοηθάω τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν σκέφτομαι ποτέ την προσωπική επιτυχία, αλλά τη νίκη του ΠΑΟΚ. Είμαι ευχαριστημένος για το θετικό αποτέλεσμα και τη βοήθεια που έδωσα στην ομάδα μου».

- Με αυτό το «τρίποντο» ο ΠΑΟΚ σταθεροποιήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και κοιτάζει ψηλότερα…

«Κοιτάμε το τι κάνουμε εμείς. Πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας και να προσπαθήσουμε να μειώσουμε τη διαφορά. Είμαστε σε καλό δρόμο και σε αυτό πρέπει να συνεχίσουμε».

- Ακολουθούν τα ματς με Άρη και ΑΕΚ, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος…
«Το ματς με τον Άρη πρέπει έτσι κι αλλιώς να το κερδίσουμε. Είναι ένα ντέρμπι, παίζουμε στο γήπεδό μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα κερδίσουμε χωρίς αμφιβολία. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι που ακολουθεί. Το ματς με την ΑΕΚ θα το σκεφτούμε στη συνέχεια».

- Η διακοπή του πρωταθλήματος θα κάνει καλό ή κακό στον ΠΑΟΚ;
«Αν κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι, θα λέμε ότι η διακοπή μας έκανε καλό. Αν δεν κερδίσουμε θα λέμε ότι μας έκανε κακό! Προσωπικά πάντως πιστεύω πως μας συμφέρει η διακοπή με δεδομένο πως έχουμε ακόμη αρκετούς τραυματίες. Θα έχουν την ευκαιρία να αποθεραπευτούν, να κάνουν επιπλέον προπονήσεις και να καλύψουν το χαμένο έδαφος».

- Με την εικόνα των 10 πρώτων αγωνιστικών, τι μπορεί να πετύχει φέτος ο ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο;
«Το έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν, πως ζω μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν σκέφτομαι το μέλλον. Όλοι οι παίκτες, όπως και ο κόσμος μας, θέλουμε τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται πάντα ψηλά. Αυτό ακριβώς προσπαθούμε να πετύχουμε. Γι’ αυτό, κάθε αγώνας για μας είναι ένας τελικός. Να μείνουμε ψηλά, ενώ ταυτόχρονα να ψαλιδίζουμε τη διαφορά από τους προπορευόμενους. Και το κύπελλο για μας είναι σημαντικό και θέλουμε να το κατακτήσουμε».

- Πώς ένιωσες στο ζέσταμα όταν είδες το γήπεδο της Κομοτηνής σχεδόν γεμάτο από φιλάθλους του ΠΑΟΚ;
«Γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι φίλαθλοι είναι πάντα στο πλευρό μας. Το Σάββατο νιώσαμε σαν να ήμασταν εμείς η τοπική ομάδα. Πρέπει να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας συνοδεύει και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας μέχρι το τέλος. Είμαστε ευγνώμονες. Ας είναι ο κόσμος δίπλα μας και εμείς θα λέμε το πραγματικό «ευχαριστώ» μέσα από το γήπεδο».




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες