Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ 150 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ...

Σαν από θαύμα γλίτωσε 49χρονος οδηγός αυτοκινήτου στην Κρήτη όταν το αυτοκίνητο του έπεσε σε γκρεμό βάθους 150 μέτρων! Το ατύχημα συνέβη στην επαρχιακή οδό Χανίων - Σούγιας, στο ύψος της τοποθεσίας «Πέτρα Σελί».

Το όχημα κατέληξε στον γκρεμό όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και παρέκλινε της πορείας του. Τελικά ο 49χρονος και πατέρας τεσσάρων παιδιών κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο του.




Γεμάτος τραύματα κι ενώ το κινητό του είχε διαλυθεί από την πτώση με αποτέλεσμα ν αμην μπορεί να ενημερώσει, ο οδηγός αναγκάστηκε να μείνει ακινητοποιημένος στο έδαφος από το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της επομένης, δηλαδή για περίπου 22 ώρες.

Τελικά εντοπίστηκε το πρωί από συγχωριανό του και με τη βοήθεια πυροσβεστών από το κλιμάκιο Καμπανού , μεταφέρθηκε στον επαρχιακό δρόμο όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Καντάνου και στη συνέχεια η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ Χανίων που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως είχε πάθει υποθερμία από την πολύωρη παραμονή του στο κρύο της νύχτας ενώ από τη πτώση είχε αρκετούς μώλωπες. Ο 49χρονος νοσηλεύεται ακόμη στο Νοσοκομείο Χανίων και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στο σπίτι του.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες