Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ...


Οι λόγοι είναι πολλοί οι οποίοι επιβαρύνουν άθελά μας το δέρμα μας. Αν κάποιες συνήθειες κακές συνήθειες συσχετίζονται με την υγεία της επιδερμίδας μας τότε είναι καταστροφικές.

Κάποια σημαντικά και καθημερινά λάθη προς αποφυγή είναι: Όπως ακριβώς ισχύει και για το μακιγιάζ και τα αρώματα, ποσόυητα που είναι μεγαλύτερη από την ενδεδειγμενη, μπορεί και να βλάψει το δέρμα, προκαλώντας του ορατό ερεθισμό ή και άλλα προβλήματα όπως φράξιμο των πόρων, δημιουργία σμήγματος κ.τ.λ.


Μην χρησιμοποείτε σαπούνι στο π΄ρσωπο, γιατί το σαπούνι όσο καλής ποιότητας κι αν είναι, αφαιρεί το φυσικό υδρολιπίδιο φιλμ του δέρματος. Πρέπει να κάνετε περιποίηση προσώπου μια φορά την ημέρα. Ο βραδινός καθαρισμός είναι εξίσουυ απαραίτητος όσο και ο πρωινός, γιατί αφαιρεί από το δέρμα ότι την βαραίνει από όλη την ημέρα. Να πίνετε αρκετό νερό. Μην ξεχνάτε ότι το βασικό συστατικό του ανθρώπινου σώματος βασίζεται από αυτό. Η έλειψή του αντανακλάται σε όλα τα όργανα και κυρίως το έρμα που είναι και το μεγαλύτερο σε μέγεθος.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες