Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...


Με πρόστιμο 60.000 τη γλίτωσε ο Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης. Η UEFA δεν τιμώρησε τους "ερυθρόλευκους" με αποκλεισμό της έδρας και έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδος θα δώσουν με κόσμο το παιχνίδι με την Αρσεναλ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο αυξήθηκε το διάστημα αναστολής των Πειραιωτών και από δύο χρόνια έγινε τρία.


Στο μεταξύ, τηλεοπτικό συνεργείο της UEFA βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και πήρε συνέντευξη από τον Ζίκο, καθώς και τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού, τους Αντώνη Νικοπολίδη, Όλοφ Μέλμπεργκ, Έντσο Μαρέσκα και Ραούλ Μπράβο. Τόσο ο προπονητής της ομάδας όσο και οι τέσσερις «ερυθρόλευκοι» χαρακτήρισαν πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την ʼλκμααρ και εξέφρασαν την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει την πρόκριση για τις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο υπογράμμισαν ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή στην Ολλανδία, για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με τον Τοροσίδη να κάνει θεραπεία και τους Λεονάρντο, Γκαλέτι, Ντιόγκο και Λεντέσμα να γυμνάζονται ατομικά στο γυμναστήριο, διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης η προπόνηση του Ολυμπιακού. Σ' αυτήν δεν έλαβε μέρος ο Φετφατζίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και το γήπεδο ακολούθησε ο Οσκαρ, ενώ ο Ζαϊρί γυμνάστηκε ατομικά στο γήπεδο.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής προβλέπει προπόνηση για τους παίκτες των «ερυθρολεύκων» το πρωί (10:30) και το απόγευμα (17:00).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες