Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 60-96...


Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό και έτρεξε στο παρκέ έδωσε τη νίκη σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ενθουσιασμένος από την απόδοση του ο Κώστας Σλούκας που είχε εντυπωσιακά ποσοστά στο σκοράρισμα (15π, 2/2β, 2/2δ, 3/3τρ.).
Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Καβάλα (60-96) Μίλος Τεόντοσιτς (20π) αναφέρθηκε στην προσφορά των Παπανικλάου-Σλούκα, είμαστε σε καλό δρόμο τόνισε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης αναφέρθηκε στην σπουδαία ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Παναγιώτης Γιαννάκης: "Σήμερα με αντίπαλο την Καβάλα ξέραμε ότι παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, που είχε πετύχει μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στο Περιστέρι. Ο κόουτς Κώστας Πιλαφίδης συνηθίζει να φτιάχνει εξαιρετικές και ανταγωνιστικές ομάδες. Από πλευρά μας δεν είχαμε στο παιχνίδι συγκέντρωση στην πρώτη περίοδο, αλλά όσο ο χρόνος περνούσε καταφέραμε να βρούμε ρυθμό και προσπαθήσαμε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο, κάτι που είχαμε στο αρχικό μας πλάνο."

"Στον αγώνα ήταν σημαντικό πως μας βγήκαν οι αυτοματισμοί μας και πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Προσωπικά εύχομαι στη Καβάλα που έχει υπέροχους φιλάθλους να πετύχει στο πρωτάθλημα της Α1 κι άλλες νίκες, ώστε να πετύχει τους στόχους και τις φιλοδοξίες της. Μας ικανοποιεί να αγωνιζόμαστε σε γήπεδα με τέτοιο κοινό, που μας φέρθηκε άψογα και είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ να υπάρχουν τέτοιοι σύλλογοι".

Kώστας Σλούκας: "Σήμερα είμαι χαρούμενος γιατί έκανα το καλύτερο παιχνίδι μου από τότε που ήρθα στον Ολυμπιακό. Καταφέραμε να ανεβάσαμε την απόδοσή μας στο παιχνίδι ύστερα από ένα μέτριο ξεκίνημα και στη συνέχεια καταφέραμε να χτίσουμε μια μεγάλη διαφορά στο σκορ που η Καβάλα δεν είχε την δυνατότητα να την μειώσει και να μας απειλήσει. Η ατομόσφαιρα στο γήπεδο ήταν πραγματικά εξαιρετική και το χαρήκαμε το ματς".

Mίλος Τεόντοσιτς: "Σε αυτά τα παιχνίδια έχουμε χρέος να παίζουμε σοβαρά με σεβασμό στον αντίπαλό μας. Για να τα ''καθαρίζουμε'' από νωρίς, να βρίσκουμε τον ρυθμό μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας και να παίζουμε το μπάσκετ που θέλουμε και μπορούμε. Είναι πολύ σημαντικό που στο παιχνίδι με την Καβάλα ο κόουτς είχε την ευχέρεια να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες και να πάρουν χρόνο συμμετοχής παιδιά όπως ο Παπανικολάου και ο Σλούκας, που αποδεικνύουν πόσο καλοί παίκτες είναι και έχουν το ταλέντο και την ετοιμότητα να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό.

Τώρα αφήνουμε πίσω μας το ματς με την Καβάλα και πρέπει να αφοσιωθούμε στην Ευρωλίγκα. Η Εφές δεν έχει ξεκινήσει καλά στον όμιλο, προέρχεται από ήττα μέσα στην Μάλαγα και θα έρθει στο ΣΕΦ για να κερδίσει έδαφος. Διαθέτουν σούπερ παίκτες στο ρόστερ τους και πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι όταν έρθει η ώρα του τζάμπολ για να συνεχίσουμε με νίκες και για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο ΣΕΦ, για να μας δει και να μας στηρίξει.

Δεν έχει σημασία η προσωπική μου απόδοση, έχω πει πολλές φορές πως το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Είναι δική μου δουλειά να κερδίζω την εμπιστοσύνη του προπονητή και των συμπαικτών μου και να την ανανεώνω κάθε μέρα. Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά, αλλά σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, δεν έχεις πετύχει απολύτως τίποτα, μέχρι να πανηγυρίσεις την κατάκτηση των στόχων σου".

Παναγιώτης Βασιλόπουλος: "Είχαμε ως στόχο να κερδίσουμε το παιχνίδι και να προσφέρουμε καλή ποιότητα μπάσκετ για να το απολαύσουμε εμείς και να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο. Νομίζω ότι τα πετύχαμε και τα δύο σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό και ήταν πολύ καλό που παίξανε όλοι και δεν υπήρχε κανένας παίκτης που υστέρησε. Αυτό δείχνει πως είμαστε σε καλό δρόμο, βρίσκουμε χημεία και όλοι παίκτες νιώθουν χρήσιμοι στον Ολυμπιακό και είναι έτοιμοι να προσφέρουν.

Η σεζόν είναι μεγάλη, θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος σε όλες τις διοργανώσεις και όπως φαίνεται μαθήματα όπως αυτό στην Μάλαγα, μπορούν να μας βοηθήσουν αν τα διαχειριστούμε σωστά. Δεν σημαίνουν τίποτα οι νίκες και οι εμφανίσεις με την Λιέτουβος κα την Καβάλα. Οφείλουμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και ο επόμενος ευρωπαϊκός αγώνας με την πιο ισχυρή φέτος Εφές Πίλσεν, είναι μια πρόκληση για μας. Θέλουμε νίκη και καλό μπάσκετ".

Σοφοκλής Σχορτσανίτης: "Στο παιχνίδι με την Καβάλα ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια καλή και αρκετά οργανωμένη ομάδα. Για τον λόγο αυτό από πλευρά μας την σεβαστήκαμε μέσα στο γήπεδο, δεν την υποτιμήσαμε και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη χωρίς να απειληθούμε. Πρέπει σίγουρα να κάνουμε αναφορά για την τρομερή ατμόσφαιρα που ήταν πάρα πολύ ζεστή απόψε και καθαρά μπασκετική. Σεβάστηκαν τον Ολυμπιακό, τον αντίπαλο, όχι μόνο την δική τους ομάδα και αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίζουμε".



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες