Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-12...


Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης πανηγύρισε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ στο "Ποσειδώνιο" με σκορ 12-6.

Η αρμάδα του Βαγγέλη Πάτερου έκανε επίδειξη δύναμης σε μία φαινομενικά δύσκολη έδρα δείχνοντας πως και φέτος αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του νταμπλ.



Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν αρκετά δυνατά στο ματς παίρνοντας προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο με σκορ 3-1, χάρις σε δύο γκολ του Θεοδωρόπουλου και ένα του Χατζηθεοδώρου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Θρύλος έσβησε τις μηχανές, καθώς το μόνο που κατάφερε ήταν να διευρύνει το σκορ σε 4-1 με τέρμα του Μυλωνάκη.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στο τρίτο οκτάλεπτο ο Θρύλος, ο οποίος σημείωσε 6 τέρματα και έσβησε τις όποιες ελπίδες του ΠΑΟΚ για ανατροπή.

Στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης, οι Φουντούλης και Δελακάς απλά σφράγισαν την νίκη για την αρμάδα του Πειραιά, που έφτασε τους τέσσερις βαθμούς.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-1, 2-6, 3-2

Π.Α.Ο.Κ. (Νίκος Βενετόπουλος): Ντούλος 2, Παπαγιαννάκης 2, Γκέργκελι 1, Κατσουλάκης 1

Ολυμπιακός(Βαγγέλης Πάτερος): Θεοδωρόπουλος 3, Φουντούλης 3, Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Χατζηθεοδώρου 1, Ντόσκας 1, Βλοντάκης 1, Κομάντινα 1



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες