Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΟ 2012 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...


Το πρώτο ξενοδοχείο στο διάστημα θα αρχίσει να λειτουργεί το 2012, και θα κοστίζει € 3 εκατομμύρια για μια τριήμερη διαμονή. Η τιμή θα περιλαμβάνει οκτώ εβδομάδες εκπαίδευσης σε ένα τροπικό νησί πριν το ταξίδι. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν την ανατολή του ηλίου 15 φορές την ημέρα και ο γύρος της γης θα διαρκεί μόνο 80 λεπτά!



Όλα αυτά, σύμφωνα με την εταιρία Galactic Suite Ltd, που ιδρύθηκε το 2007, κι ελπίζει να ξεκινήσει το πρόγραμμά της θέτοντας το διαστημικό της ξενοδοχείο σε τροχιά 280 μιλίων πάνω από τη Γη, όπου θα κινείται με 18.640 μίλια/ώρα. Οι επισκέπτες του Galactic Suite Space Resort θα φορούν ειδικές στολές (velcro) ώστε να μπορούν να μετακινούνται σέρνοντας κολλημένοι στα τοιχώματα σαν Spiderman.Κριτικοί αμφισβήτησαν το χρονικό πλαίσιο και την επένδυση πολλών δισεκατομμυρίων λιρών του έργου, αλλά οι υπεύθυνοι της εταιρίας, με έδρα τη Βαρκελώνη, επιμένουν ότι θα έχουν επιτύχει τον στόχο τους μέσα σε τρία χρόνια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Xavier Claramunt, ένας πρώην μηχανικός αεροδιαστημικής, είπε ότι η νεοσύστατη βιομηχανία έχει ένα τεράστιο μέλλον μπροστά της, και προβλέπει ότι τα διαστημικά ταξίδια θα γίνουν πολύ συχνά στο μέλλον. Ο ίδιος δήλωσε: «Είναι πολύ φυσιολογικό να πιστεύουμε ότι τα παιδιά σας, πιθανώς εντός 15 ετών, θα μπορούσαν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο στο διάστημα». Ήδη έχει υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερα από 200 άτομα από τους οποίους 43 έχουν κάνει κράτηση! Μένει, λοιπόν, να δούμε…



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες