Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Νέο PS3 για τις γιορτές από τη Sony

Η Sony σχεδιάζει να λανσάρει μια νέα, πιο ακριβή έκδοση του PlayStation 3 για τις διακοπές των εορτών, που θα έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα για το «κατέβασμα» παιχνιδιών, ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Η νέα έκδοση θα έχει χωρητικότητα 250 gigabyte και τιμή 350€ από 120 gigabyte και 300€ αντίστοιχα για την τωρινή έκδοση.

Το νέο PS3 θα είναι διαθέσιμο από τις 2 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε η Sony Computer Entertainment America την Πέμπτη.

Ο επιπλέον χώρος αποθήκευσης θα δώσει στους κατόχους του PS3 περισσότερες δυνατότητες στην αποθήκευση εφαρμογών μέσα από το δίκτυο της Sony, PlayStation Network.

Το δίκτυο της PlayStation3 ανταγωνίζεται το Xbox Live της Microsoft, μια υπηρεσία που προσφέρει ταινίες και αναμένεται φέτος να προσθέσει το Facebook και το Twitter.

Τις πωλήσεις του PS3 ξεπερνά το Xbox 360 της Microsoft και το Wii της Nintendο. Η Sony έχει πωλήσει περισσότερα από 24 εκατ. PS3 παγκοσμίως όταν η Nintendo έχει σημειώσεις 52,6 εκατ. πωλήσεις του Wii από τον Ιούνιο ενώ η Microsoft έχει διαθέσει περισσότερα από 30 εκατ. Xbox 360.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες