Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά διαστήματα προβλέπει για το Σάββατο (17/10) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.


Αναλυτικά:

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη δυτική Ελλάδα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νότια. το απόγευμα τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα νότια και γρήγορα και στα υπόλοιπα. βαθμιαία βελτίωση μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στην Κρήτη σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι και από τα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και αργότερα δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα πρόσκαιρα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες