Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

O TΥΧΕΡΟΣ-ΑΤΥΧΟΣ ΤΟΥ ΛΟΤΤΟ...


Ένας πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός στο Κάνσας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι καταχράστηκε $ 88.000 δολάρια από το ταμείο του ραδιοφωνικού σταθμού που δούλευε, προκειμένου να ικανοποιήσει τον εθισμό στο αμερικάνικο «ξυστό», ενημερώθηκε ότι κέρδισε 96.000 δολάρια στο λόττο κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας του δικαστηρίου.


Εκτός από τα χρήματα, το έπαθλο περιλαμβάνει ένα θαλάσσιο σκάφος, εισιτήρια στους αγώνες αυτοκινήτου Nascar και άλλα δώρα.



Όπως και να έχει, ο τυχερός του λόττο δεν πρόκειται να ευχαριστηθεί το σύνολο των χρημάτων, καθώς, όπως δήλωσε ο εισαγγελέας, τα κέρδη θα πρέπει να αποδοθούν ως αποζημίωση στην εταιρεία American Media Investments στην οποία ανήκει ο ραδιοφωνικός σταθμός από τον οποίο κλάπηκαν τα χρήματα.



Ο τυχερός μέσα στην ατυχία του, Paul W. Lyle, παραδέχθηκε την ενοχή του για το αδίκημα της κλοπής, αδίκημα που επισείει ποινή 5 έως 17 μηνών φυλάκιση. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, καθώς έχει λευκό ποινικό μητρώο.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες