Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

NEEΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΙΟΝΑΚΗ

Στην επικαιρότητα έρχεται ξανά το όνομα της Ναταλίας Λιονάκη μετά το χτεσινό ρεπορτάζ της Real News, στο οποίο άλλοι τέσσερις άνθρωποι κατηγορούν τον πνευματικό της ηθοποιού, μοναχό Απόστολο, ότι προσπάθησε να καταστρέψει τις ζωές τους ή να τους εκμεταλλευτεί.





Η κυρία Μαρία Μ. λέει πως ο μοναχός της έκανε ανήθικες προτάσεις: "'Οποτε περνούσε από δίπλα μου κάπου θα με ακουμπούσε... σιγά σιγά το πράγμα πήγε στο ερωτικό. Κάποια περίοδο, μάλιστα, που είχα πάει να μείνω για δυο εβδομάδες στο μοναστήρι, έδειξε όλο το ερωτικό του ενδιαφέρον.... μου είχε ζητήσει μέχρι και παιδί να κάνουμε". Η ίδια γυναίκα μάλιστα ισχυρίζεται πως έχει κρατήσει τα ερωτικά sms που της έστελνε ο μοναχός Απόστολος.



Ένας άλλος άντρας κατηγορεί τον μοναχό ότι του διέλυσε τον αρραβώνα: "Είμαι σίγουρος ότι την παρέσυρε ο πατέρας Απόστολος". Η 25χρονη σύντροφός του "μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά και άρχισε να μου φέρεται σαν να ήμουν σκουπίδι".



Σύμφωνα με τη Real News, ο πνευματικός της Ναταλίας Λιονάκη είχε κάνει κακό και σε άλλες γυναίκες. Μία από αυτές, που όπως λέει η ίδια, φοβάται να αποκαλύψει την ταυτότητά της, έζησε δίπλα του για τρεις μήνες μια ονειρεμένη ζωή, αφού ο "Τόλης" όπως τον φωνάζουν οι γυναίκες της μονής, της πλήρωνε όλους τους λογαριασμούς και της έκανε δώρα. Στη συνέχεια όμως άρχισε να της τηλεφωνεί μέσα στη νύχτα και να της ζητάει πλήρη αναφορά για το πού είναι και τι κάνει. Σύμφωνα με την ίδια, όταν αρνήθηκε άρχισαν οι απειλές και της έστειλε μια επιστολή όπου έγραφε "δεν θα γλιτώσεις έτσι εύκολα, θα με συναντήσεις με μορφή διαβόλου μπροστά σου και σ' εμένα θα καταλήξεις πάλι. O ένας δρόμος είναι αυτός και ο άλλος ο διάβολος".



Η εφημερίδα φιλοξενεί πάντως και το σχόλιο του Αρχιεπισκόπου Κρήτης, ο οποίος αναφέρει πως δεν έχει δεχτεί μέχρι σήμερα καμία καταγγελία ενώ τα πνευματικά παιδιά του μοναχού Απόστολου, σε επιστολή τους προς την εφημερίδα, υπερασπίζονται τον ηγούμενο λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως έχει βοηθήσει πάρα πολλούς ανθρώπους τα τελευταία χρόνια.




1 σχόλια:

Έλ λην Μακεδόνας είπε...

ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟ(ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;).ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΑΤΑΝΕ ΟΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ Η ΟΧΙ,ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες