Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Kανένα πρόβλημα με την όραση του Massa


Από το καλό στο καλύτερο πάει η υγεία του Felipe Massa. Ο οδηγός της Ferrari τραυματίστηκε σοβαρά στις δοκιμές του Ουγγρικού Grand Prix όταν χτυπήθηκε από ένα ελατήριο που είχε εκτοξευθεί από την προπορευόμενη Brawn του Rubens Barrichello...

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις που έκανε ο Βραζιλιάνος στο νοσοκομείο «Pitie Salpetriete» του Παρισίου, η όραση του έχει πλέον επιστρέψει στο 100%.

«Τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων του Felipe ήταν θετικά. Ειδικά η οφθαλμολογική εξέταση που έδειξε ότι οι λειτουργίες του αριστερού του ματιού έχουν επιστρέψει στο 100%», ανέφερε σχετικά ανακοίνωση της Ferrari.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν και σήμερα ενώ τον Βραζιλιάνο οδηγό συνοδεύει ο προσωπικός του γιατρός, Dino Altmann. Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου ο Massa σκοπεύει να οδηγήσει μονοθέσιο της Formula 1, για πρώτη φορά μετά το ατύχημα του.

Συγκεκριμένα μία Ferrari του 2007 με σλικ ελαστικά του GP2. Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε μερικές ημέρες δουλεύοντας στον προσομοιωτή του Maranello αλλά όπως παραδέχεται κι ο ίδιος, ο στόχος της επιστροφής στην αγωνιστική δράση στο Grand Prix του Abu Dhabi, φαντάζει ανέφικτος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες