Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Μπενίτεθ: «Ο Τζέραρντ θέλει να μαθαίνει ακόμα και με DVD»!


«Ψάχνει τρόπους για να βελτιώσει το παιχνίδι του. Βλέπει ακόμα και DVD με τον εαυτό του σε δράση προκειμένου να επισημάνει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του».Η συνέχεια των δηλώσεων...
Αυτό αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Λίβερπουλ Ράφα Μπενίτεθ για τον Στιβέν Τζέραρντ, ενώ πρόσθεσε πως: «Ο Στίβεν είναι πάντα ένας παίκτης που σε ρωτάει πως μπορεί να βελτιωθεί, θέλει να μαθαίνει, ποτέ δεν σταματάει να έχει αυτή την επιθυμία».

Στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός πρόσθεσε ότι: «Πριν φύγει για την εθνική Αγγλίας πήγε στο Μέλγουντ (προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ), πήρε ένα DVD που συνέταξε ο υπεύθυνος ανάλυσης των αγώνων του συλλόγου. Αυτό το DVD, περιέχει σημαντικές αδυναμίες και ελαττώματα του Τζέραρντ, θα τα παρακολουθήσει πριν το παιχνίδι με την εθνική και θα κοιτάξει να βελτιωθεί».

Ο Τζέραρντ με αυτά που έχει προσφέρει στην ομάδα του «Άνφιλντ», χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους φίλους των «ρεντς». Eιδικά από τον προπονητή της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ που ανέφερε πως: «Είναι κάποιος που πάντα θέλει να γίνεται καλύτερος, είναι θεμελιώδεις κομμάτι του εαυτού του και είναι ένα μεγάλο μπόνους για οποιονδήποτε προπονητή».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες