Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

H SUPERLEAGUE ΒΓΑΖΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ...


H Superleague συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία κατά του ρατσισμού και της βίας, σε συνεργασία με την UEFA και την FARE (Football Against Racism in Europe).



Στο πλαίσιο της ενημέρωσης της φίλαθλης κοινής γνώμης, στους αγώνες του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο, θα διανεμηθούν κόκκινες κάρτες στους φιλάθλους σε όλα τα γήπεδα με το σύνθημα «Κόκκινη κάρτα στο ρατσισμό! Κόκκινη κάρτα στη βία!».

Παράλληλα, όλοι οι ποδοσφαιριστές αλλά και τα παιδιά μεταναστών που θα τους συνοδεύουν κατά την είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους, θα φορούν πολύχρωμα μπλουζάκια με μηνύματα κατά των διακρίσεων, του ρατσισμού και της βίας.

Για το εν λόγω θέμα ο πρόεδρος της Superleague, Νίκος Θανόπουλος τόνισε σχετικά: "Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος στηρίζει αυτή την προσπάθεια που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν όλους μας. Το μήνυμα της αλληλεγγύης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και του δικαιώματος στη διαφορετικότητα βρίσκει ιδανικό πρεσβευτή το ποδόσφαιρο. Λέμε όχι στο ρατσισμό και στη βία, στηρίζουμε την προσπάθεια της UEFA και της FARE".


1 σχόλια:

Έλ λην Μακεδόνας είπε...

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ;

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες