Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Βροχές και τοπικές καταιγίδες προβλέπει για όλη τη χώρα την Κυριακή (18/10) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.


Αναλυτικά:


Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρχουν νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, ανέμοι νότιοι έως 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία ώς τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Δυτική Ελλάδα θα υπάρχοθν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη δυτική Στερεά. Τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τιυς 21 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρχουν νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες ενώ δεν αποκλείεται η πιθανότητα τοπικών βροχών στη Θεσσαλία. Η θερμοκρασία ια κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς κελσιου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, ωστοσο πολύ γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί ως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία ως τους 26 βαθμούς.

Στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν αρχικά νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις βορειότερες περιοχές. Σταδιακά όμως τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς κελσιου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τους ανέμους ως 5 μποφόρ και τη θερμοκρασία από 13 ως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς κελσιου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες