Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...


Τις πρώτες αντιδράσεις των βουλευτών καταγράφουμε, μετά την ανακοίνωση των exit polls και των πρώτων αποτελεσμάτων.



Νέα Δημοκρατία
Λ. Ζαγορίτης : "Αξίζει να δούμε τα πραγματικά αποτελέσματα, τα αποτελέσματα της κάλπης, δεδομένου ότι στις τελευταίες εκλογές, τα exit polls έπεσαν κατά 50% έξω. Οι εκλογές διεξήχθησαν με πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή από τις ευρωεκλογές".


Πρ. Παυλόπουλος : "Εναπόκειται σ' εκείνον που είπε ευχάριστα πράγματα και κέρδισε.. Το ΠΑΣΟΚ είπε ότι μπορεί να κάνει πολλά ευχάριστα πράγματα. Αυτό σημαίνει ότι ο κ. Παπανδρέου πρέπει να τα κάνει πράξη".

Κ. Μητσοτάκης : "Θα έχουμε το χρόνο και οφείλουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Αυτή τη στιγμή οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες, που μας τίμησαν με την ψήφο τους και να αναλογιστούμε τι συνέβη και αυτοί που μας τίμησαν με την ψήφο τους το 2007, δε μας ψήφισαν σήμερα".


ΠΑΣΟΚ


Γιάννης Ραγκούσης: "Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μετατρέψουμε αυτή τη νίκη σε μία 4ετία πολύ γόνιμη για όλους τους Έλληνες, για όλη την Ελλάδα".

Ανδρέας Λοβέρδος: "Ξέρουμε ποιο είναι το πρόβλημα, τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε".

Θεόδωρος Πάγκαλος: "Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα η κυβέρνηση δίνει ένα ακόμη επιχείρημα σε αυτούς που δεν την ψήφισαν. Κερδίσαμε το λαό με επιχειρήματα και η κυβέρνηση δείχνει να μην έχει διδαχθεί τίποτα".

Μαρία Δαμανάκη: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας έφεραν έως εδώ. Θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε όλα αυτά που υποσχεθήκαμε".

Κώστας Σκανδαλίδης: "Εδώ και ένα χρόνο άρχισε η κατάρρευση της ΝΔ. Tο αποτέλεσμα είναι η φυσική τροχιά των πραγμάτων. Πρέπει με περισυλλογή να δούμε την επόμενη ημέρα, καθώς είναι κρίσιμη. Εδώ είναι η ευθύνη η δική μας".


Άννα Διαμαντοπούλου: "Η κατάρρευση της κυβέρνησης είναι κατάρρευση της διακυβέρνησης. Το ΠΑΣΟΚ δεν είπε ευχάριστα πράγματα αλλά οι περισσότεροι πολίτες εμπιστεύτηκαν αυτή την πρόταση του ΠΑΣΟΚ".

KKE


Λιάνα Κανέλλη: "Τα μικρότερα κόμματα τελικά αναδεικνύονται μεγαλύτερα απ’ ότι φαίνεται. Το να είναι στα κιλά του το ΚΚΕ είναι εξαιρετικά σημαντικό. Πιστεύω ότι θα είναι μεγαλύτερο το ποσοστό των αποτελεσμάτων απ’΄ότι δείχνουν τα exit polls."

ΣΥΡΙΖΑ

Φώτης Κουβέλης: "Καταφέραμε και κερδίσαμε ένα μέρος του χαμένου εδάφους. Τώρα έχουμε την υποχρέωση να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς θα κάνουμε προγραμματική αντιπολίτευση, δηλαδή αντιπολίτευση με βάση το πρόγραμμα μας."

ΛΑ.Ο.Σ

Κυριάκος Βελόπουλος: "Κάποιοι ήθελαν να παραδώσουν εξουσία και να πρόδωσαν τους ψηφοφόρους της παράταξης. Δεν χρειαζόταν να πάμε σε εκλογές. Ήταν μια αυτοκτονική επιλογή. Κάποιοι πρέπει να πουν συγγνώμη. Ο αγώνας στο κοινοβούλιο συνεχίζεται".

Μάκης Βορίδης: "Είμαστε ευχαριστημένοι, είμαστε 4ο κόμμα και παρατηρείται αύξηση των ποσοστών μας. Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ευχαριστημένοι. Εάν ήμασταν καλή αντιπολίτευση -όπως είπαν- με τη Νέα Δημοκρατία τότε καλύτεροι θα είμαστε με ΠΑΣΟΚ."

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Μιχάλης Τρεμόπουλος: "Για εμάς σημαντικό αποτέλεσμα είναι ακόμα και το 2,5%. Ήμαστε οριακά έξω, οριακά μέσα. Το είχαμε πει στην προεκλογική περίοδο. Για τους Οικολόγους Πράσινους, εκτιμούμε νίκη του ΠΑΣΟΚ και κυριότερα του δικομματισμού. Ο λαός δεν ψηφίζει τα μικρά κόμματα".



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες