Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ...


Αποφασισμένος να μην αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό χωρίς να έχει κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα παρουσιάστηκε ο Γιάννης Μπουρούσης. Την απάντηση αυτή έδωσε στον προπονητή των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, όταν του ζήτησε να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για χάρη των «σπιρουνιών». Το ίδιο, τόνισε και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο της παρουσίασης της ομάδας των «ερυθρόλευκων» για την νέα σεζόν.


Ο Καρδιτσιώτης σέντερ των Πειραιωτών αναφορικά με όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με πιθανή αποχώρησή του για τον «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ, υποστήριξε ότι το καλοκαίρι, όντως, είχε δεχθεί προτάσεις από δύο με τρεις ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη.

Ωστόσο, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του προπονητή των Σπερς, που τον παρομοίωσε με τον Ντίβατς, τονίζοντας ότι θα τον ήθελε πολύ στην ομάδα του, είπε:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που ένας προπονητής σαν και αυτόν είπε τόσο καλά λόγια για μένα. Στην περίπτωση που αποφάσιζα να φύγω για το ΝΒΑ οι Σπερς θα έχουν τον πρώτο λόγο. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να γίνουν ορισμένα πράγματα, τα οποία ξεκαθάρισα και όταν μίλησα προσωπικά με τον κ. Πόποβιτς. Αν δεν κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να φύγω».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην εμπειρία που έζησαν αυτός και οι συμπαίκτες του κατά την παραμονή τους στην Αμερική για τις φιλικές αναμετρήσεις με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τους Σαν Αντόνιο Σπερς, πρόσθεσε:

«Παίξαμε με δύο από τις καλύτερες ομάδες του ΝΒΑ και σίγουρα ήταν μια εμπειρία πολύ ξεχωριστή. Ο κόσμος είναι πραγματικά εκπληκτικός εκεί. Οι άνθρωποι χαίρονται το άθλημα και δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Αυτό όμως που πραγματικά μας άφησε άφωνους ήταν οι εγκαταστάσεις τους, τα αποδυτήρια και γενικά η οργάνωση εντός και εκτός των γηπέδων. Ο κάθε παίκτης έχει οτιδήποτε χρειάζεται για να μπορεί να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Του παρέχονται όλες οι ανέσεις προκειμένου να δίνει τον καλύτερο του εαυτό»

Ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν τέθηκε εκτός των τριών στόχων που είχε θέσει από την αρχή. Το πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ελλάδος και η Ευρωλίγκα κατέληξαν στα χέρια των παικτών του Παναθηναϊκού. Ο σέντερ των πρωταθλητών Ευρώπης του 1997, καταλήγοντας, αναφέρθηκε στο τι πρέπει να αλλάξει τη φετινή σεζόν ώστε ο Ολυμπιακός να κάνει φέτος τη διαφορά.

«Δεν τα καταφέραμε πέρσι. Πρέπει επιτέλους να μετατρέψουμε τα λόγια σε πράξεις. Φέτος έχουμε παίκτες που γνωρίζουν σε πια ομάδα έχουν έρθει. Δεν πρόκειται να ξεχωρίσω εγώ κάποιον από αυτούς. Είναι όλοι τους καταπληκτικοί παίκτες με εξαιρετικούς χαρακτήρες».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες