Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΙΛΗΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Με τόσα που έχει ακούσει από την έναρξη της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε. Και τα είπε χύμα και τσουβαλάτα για τις κατηγορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.




«Αναρωτιέμαι ότι γνωριστήκαμε φέτος ή έχω κοροϊδέψει όλο τον κόσμο 15 χρόνια και ξαφνικά σήμερα ανακαλύψατε μία άλλη Ελένη;» είπε αγανακτισμένη η παρουσιάστρια. «Η Ελένη είναι ίδια. Όσοι θέλουν να την παρουσιάσουν αλλιώς ... λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να τους εμποδίσω» επιμένει η βασίλισσα μέχρι τώρα της πρωινής ζώνης.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης που γίνεται τόσο ντόρος. «Είμαστε στον αέρα ούτε δυο εβδομάδες, έχουμε κάνει εννιά εκπομπές μέχρι σήμερα ...θεωρώ ότι όσοι έχουν να βγάλουν συμπεράσματα με εννιά εκπομπές δεν ξέρουν από τηλεόραση. Εγώ είμαι λίγο παλιότερη από αυτούς, ορισμένους από αυτού, που κριτικάρουν, και έχω μάθει να μην βιάζομαι και το λέω τώρα χρόνια αυτό.» Η Ελένη σε έντονο ύφος συνεχίζει «Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει. Θα σας θυμίσω ότι και πέρυσι και άλλοι υπήρχαν που ξεκινούσανε και πηγαίνανε πολύ καλά τις πρώτες μέρες και σήμερα δεν υπάρχουν στην τηλεόραση. Υπάρχουν πρόσωπα που έρχονται και φεύγουν.»



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες