Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΔΕ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ


Δεν τον κάλεσε στα βαφτίσια και τον στενοχώρησε ιδιαίτερα. Σίγουρα η σχέση τους δεν είναι στο καλύτερό της σημείο. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση ο Ηλίας Ψινάκης δεν περίμενε ότι ο άλλοτε κολλητός του Σάκης Ρουβάς δεν θα τον καλούσε σε μια τόσο σημαντική στιγμή της ζωής του. Στη βάφτιση της μονάκριβης κόρης του Αναστασίας.




Αντιθέτως, πίστευε ότι ένα τόσο σοβαρό γεγονός θα στεκόταν αφορμή να γεφυρώσει τη σχέση τους και να διαλύσει τα όποια σύννεφα. Η φιλία τους τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από 40 κύματα μετά την οριστική διακοπή της συνεργασίας τους. Οι δυο τους μιλούσαν μέχρι και την ημέρα προβολής της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου πέρυσι με καλεσμένο τον Ηλία.

Εκεί οι δρόμοι τους χώρισαν οριστικά. Ο Σάκης θεώρησε προσβλητικά όσο ειπώθηκαν και τον αφορούσαν και έκοψε κάθε επικοινωνία με τον επιστήθιο φίλο και άλλοτε συνεργάτη του.

Εκείνο, ωστόσο, που ενόχλησε περισσότερο τον Ηλία ήταν ότι στη βάφτιση της μικρής Αναστασίας παρευρέθηκαν αρκετοί κοινοί γνωστοί, τους οποίους ο Σάκης γνώρισε από τον Ηλία και τώρα κρατούν ουδέτερη στάση. Ακόμη και η πολύ στενή του φίλη Μαριάνα Λάτση, που έκαναν σχεδόν καθημερινή παρέα, δεν είναι διατεθειμένη για χάρη του Ηλία Ψινάκη να χαλάσει τη φιλική και οικογενειακή σχέση που έχει αναπτύξει με τον σούπερ σταρ της ποπ.

Ο Ηλίας ωστόσο -ως σωστός τζέντλεμαν που είναι- βρήκε τον τρόπο να στείλει τις ευχές του στον Σάκη και την Κάτια για την πανέμορφη κορούλα τους!.. Άλλωστε, είπαμε. Ήταν πολλοί κοινοί γνωστοί στα «αποκαλυπτήρια» του ονόματος!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες