Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ;


Οι εμφανίσεις που έχει κάνει στο πρωτάθλημα ο Βιεϊρίνια ξεχωρίζουν και ο Θοδωρής Ζαγοράκης το έχει αντιληφθεί. Για τον λόγο αυτό, ο πρόεδρος του Δικέφαλου του Βορρά συζήτησε με τον τον Ζήση Βρύζα το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Πορτογάλου και να αυξήσουν τη ρήτρα των 3,5 εκατ. ευρώ...

Mπορεί οι εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια όμως είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει με την απόδοσή του μέχρι στιγμής. Μάλιστα η αγωνιστική του εικόνα ανάγκασε τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελπίδων της Πορτογαλίας Αντόνιο Σιμόες να καλέσει ξανά τον 23χρονο μέσο στην ομάδα. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από τους Ζαγοράκη και Βρύζα.

Σε συζήτηση που είχε ο πρόεδρος των Θεσσαλονικέων με τον τεχνικό διευθυντή, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αναπροσαρμογή των όρων συνεργασίας του Βιεϊρίνια που περιλαμβάνει αύξηση του χρόνου παραμονής του στην ομάδα και βέβαια την ρήτρα αγοράς του που σήμερα αγγίζει τα 3,5 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου λήγει το καλοκαίρι του 2012 και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να το αυξήσουν τουλάχιστον για ένα χρόνο επιπλέον.
πηγη:exedrasport


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες