Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΟΙ ΜΙΝΤΙΑΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Ο ALPHA την άλλη εβδομάδα θα έχει την μερίδα του λέοντος με τις μεταδόσεις των αγώνων Κυπέλλου, την στιγμή που ξεκινάει η Ευρωλίγκα σε NOVA και ΣΚΑΪ.



Ποδόσφαιρο στον ALPHA
Τέσσερις αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο θα δείξει την επόμενη εβδομάδα ο ALPHA.

Η αρχή γίνεται την Τρίτη 27/10 στις 17.00 με τον αγώνα Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός, για να ακολουθήσουν δύο ματς την Τετάρτη 28/10.

Στις 14.15 θα προβληθεί το παιχνίδι ΟΦΗ - ΠΑΟΚ, για να ακολουθήσει στις 17.00 το ματς Εορδαϊκός - Παναθηναϊκός.

Τέλος την Πέμπτη 29/10 στις 17.00 θα μεταδοθεί ο αγώνας Θρασύβουλος - ΑΕΚ.

H Ευρωλίγκα στην NOVA

Το πρώτο τζάμπολ έγινε και η Ευρωλίγκα ήδη παίζει μπάσκετ στη nova. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, οι αστέρες των παρκέ, έρχονται στα κανάλια novasports μέσω ζωντανών μεταδόσεων και εκπομπών.

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 21/10 στις 17.00. Η Τζούλια Κοφίτσα βάζει τους συνδρομητές στο κλίμα του πρώτου αγώνα μέσω της εκπομπής, Euroleague pregame Show. Στις 17.45 η σκυτάλη πάει στο κλειστό του Αμαρουσίου για την πρεμιέρα της ομάδας των Βορείων Προαστίων στην Ευρωλίγκα. Μαρούσι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε περιγραφή Δημήτρη Καρύδα.

Το θέαμα και η ενημέρωση κορυφώνεται την Πέμπτη 22/10 με το πρώτο τεστ του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού στη διοργάνωση. Στις 21.30 σε ζωντανή σύνδεση με το Μιλάνο, ο Φίλιππος Συρίγος θα περιγράψει την προσπάθεια των «Πρασίνων» απέναντι στην Αρμάνι Τζινς.

Στις 12 τα μεσάνυχτα θα ανοίξει τις πύλες της, η κορυφαία μπασκετική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση. Ο Γιώργος Συρίγος με τη γνωστή επιτυχημένη συνταγή, μας ξεναγεί στο μαγικό κόσμο της Ευρωλίγκα με την εκπομπή, Super Euroleague.

Μαζί του στο στούντιο, ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού, Γιάννης Μπουρούσης που θα αναλύσει τον αγώνα της ομάδας του με την Όρλεαν και φυσικά θα καταθέσει τις απόψεις του για όλα τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής.

Ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ, ολοκληρώνεται την Παρασκευή στις 18.00, με την εκπομπή Basket Time. Ο Νικήτας Αυγουλής υποδέχεται στο στούντιο της nova, τον Γιώργο Καλαφατάκη για να βάλει κι αυτός τη δική του πινελιά, στα όσα θα έχουν συμβεί στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

O Ολυμπιακός στον ΣΚΑΪ

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του την Τετάρτη 21/10 στις 19.00 με τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Ορλεάν. Στην περιγραφή του θα είναι ο Βασίλης Σκουντής και ο Τάσος Μαγουλάς.

Άνετη πρωτιά του MEGA

Με μεγάλη διαφορά το MEGA ήρθε πρώτο στην συνολική τηλεθέαση την Δευτέρα 19/10. Το «Μεγάλο Κανάλι» έπιασε 24,1% και είδε... αφ υψηλού τα άλλα κανάλια, καθώς ο ΑΝΤ1 έκανε 15,1% και το ALTER 13,7%. Ο ALPHA ήταν πεσμένος, καθώς έπιασε μόλις 10,2%.

Αλλαγή ώρας στο «Ten»

Από την Κυριακή 1 Νοεμβρίου το «Ten» με την Έμυ Λιβανίου στον ALPHA θα μεταδίδεται στις 20.00.

Κύπελλο Γερμανίας, Λιγκ Καπ Αγγλίας και Καμπιονάτο στην NOVA

Πλούσιο ποδοσφαιρικό μενού υπόσχεται η NOVA στους συνδρομητές της για το τριήμερο 27-29 Οκτωβρίου, με Κύπελλο Γερμανίας, Λιγκ Καπ Αγγλίας και Ιταλικό πρωτάθλημα.

Για το Κύπελλο Γερμανίας την Τρίτη 27/10 στις 20.00 το NovaSports 2 θα δείξει τον αγώνα Γκρόιτερ Φιρτ - Στουτγάρδη, ενώ την Τετάρτη 28/10 στις 20.00 θα μεταδοθεί από το NovaSports 7 το ματς Αϊντραχτ - Μπάγερν.

Σε ότι αφορά το Λιγκ Καπ (Carling Cup) Αγγλίας την Τρίτη 27/10 στις 21.45 το NovaSports 1 θα δείξει το παιχνίδι Μπάρνσλεϊ - Μάντσεστερ Γ. και την Τετάρτη 28/10 επίσης στις 21.45 το NovaSports 2 θα δείξει το ντέρμπι Άρσεναλ - Λίβερπουλ.

Τέλος για το Καμπιονάτο, την Τετάρτη 28/10 στις 21.45 το NovaSports 4 θα δείξει το παιχνίδι Γιουβέντους - Σαμπντόρια και την Πέμπτη 29/10 την ίδια ώρα και το ίδιο κανάλι θα μεταδώσει τον αγώνα Ίντερ - Παλέρμο.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες