Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Το «Happy birthday to you» διά στόματος Αντώνη Ρέμου άκουσε το Σάββατο το βράδυ η Νατάσα Θεοδωρίδου από την πίστα του νυχτερινού κέντρου «Βοτανικός», όπου εμφανίζεται μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο και τον Ηλία Βρεττό. Συνάδελφοι και φίλοι της τραγουδίστριας βρέθηκαν κοντά της για να της ευχηθούν για τα γενέθλιά της και φυσικά για να την ακούσουν να ερμηνεύει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες.



«Πήρα πολλά δώρα για τα γενέθλιά μου, το πιο συγκινητικό όμως απ' όλα είναι η αγάπη σας που με συντροφεύει σε κάθε μου ξεκίνημα» είπε απευθυνόμενη στους θαυμαστές της η Νατάσα Θεοδωρίδου και συγκινημένη ευχαρίστησε τους πάντες για την υποστήριξη που της δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η «Espresso», η οποία κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα διαδραματίστηκαν στο νυχτερινό μαγαζί.

Από τους πρώτους που εμφανίστηκαν στο «Βοτανικό» λίγο πριν από την έναρξη του βασικού προγράμματος με τη Νατάσα και τον Νίκο Μακρόπουλο ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος έχει χαρίσει στο παρελθόν κάποιες μεγάλες επιτυχίες του στην τραγουδίστρια. Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνοδευόμενος από τρεις φίλους του κάθισε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του «Βοτανικού» και έδειχνε να απολαμβάνει τόσο την παρέα του όσο και το λαϊκό σχήμα του μαγαζιού. Ο ίδιος φάνηκε να γνωρίζει πολλά από τα κομμάτια που ερμήνευσαν οι δύο τραγουδιστές, ενώ σιγοτραγούδησε μαζί τους τα τραγούδια «Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», «Υπό το μηδέν ο έρωτάς σου» του Νίκου Μακρόπουλου, αλλά και το «Σου βάζω δύσκολα» της Νατάσας Θεοδωρίδου, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο τις φήμες που θέλουν τη σχέση του με τη Δέσποινα Ολυμπίου να περνάει κρίση.

Λίγο αργότερα τη σκυτάλη από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που αποχώρησε νωρίς από τη γιορτινή βραδιά, πήρε ο Αντώνης Ρέμος, οποίος ύστερα από παρότρυνση της τραγουδίστριας πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε, εκτός από το γενέθλιο τραγούδι που αφιέρωσε σε εκείνη, το «Μέχρι το τέλος του κόσμου» ξεσηκώνοντας τους θαμώνες.

Κοντά στη Νατάσα το βράδυ αυτό βρέθηκαν επίσης η παρουσιάστρια Βάσια Λόη με τον σύντροφό της Νικόλαο Μαδιά, η Χριστίνα Παππά, ο Γιώργος Παττακός, ο Αδάμης Φωτάκης με τον Μπάμπη Κουμαντάκη, το μοντέλο Στέλλα Δημητρίου κ.ά.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες